Σε εξέλιξη βρίσκεται στη Βρετανία η εκδίκαση μιας υπόθεσης διπλής δολοφονίας, με μια 23χρονη διάσημη influencer στην πλατφόρμα TikTok και τη 46χρονη μητέρα της να κατηγορούνται ότι δολοφόνησαν τον εραστή της δεύτερης κι έναν φίλο του προκαλώντας το τροχαίο δυστύχημα όπου έχασαν τη ζωή τους.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαχέκ Μπουκχάρι, γνωστή ως Μάγια, κατηγορείται μαζί με την 46χρονη μητέρα της, Ανσρίν Μπουκχάρι, ότι εμβόλισαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 21χρονος Σακίμπ Χουσείν και ο φίλος του Μοχάμεντ Χασίμ Ιτζαζουντίν, κοντά στο Λέισεστερσάιρ τα μεσάνυχτα της 11ης Φεβρουαρίου του 2022.

Σε ηχογραφημένο μήνυμα που ακούστηκε στο δικαστήριο, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ο Χουσείν φωνάζει «προσπαθούν να με σκοτώσουν, προσπαθούν να με σκοτώσουν. Με βγάζουν από τον δρόμο… Σας παρακαλώ, σας ικετεύω».

Ο Χουσείν πριν πεθάνει είπε στους αστυνομικούς που έσπευσαν στον χώρο του τροχαίου ότι το αυτοκίνητο χτυπήθηκε με σφοδρότητα από κάποιους που φορούσαν μπαλακλάβα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η παντρεμένη μητέρα αποφάσισε να εγκαταλείψει τον νεότερο εραστή της, αντίθετα με τη δική του επιθυμία για συνέχιση της σχέσης. Η απειλή του για δημοσιοποίηση της σχέσης τους με την κυκλοφορία μιας εκ των πολλών sex tape τους ήταν η… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Μπροστά στον φόβο ότι τόσο ο σύζυγος όσο και ο γιος της Ανσρίν θα μάθαιναν για την παράνομη ερωτική της σχέση οδήγησε μητέρα και κόρη στο έγκλημα.

Η κόρη της, όπως πληροφορήθηκαν οι Αρχές, ήξερε για τη σχέση της μητέρας της και την ανεχόταν, παρότι δεν την αποδεχόταν.