Νέες λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον άνδρα που πυροβόλησε οδηγούς σε αυτοκινητόδρομο του Μέιν στις ΗΠΑ, καθώς έγινε γνωστό ότι πρώτα δολοφόνησε τους γονείς του και δύο οικογενειακούς φίλους.

Σύμφωνα με το abcnews.go.com, ο 34χρονος Joseph Eaton αποφυλακίστηκε στις 14 Απριλίου από το σωφρονιστικό ίδρυμα Γουίνταμ στο Μέιν, καθώς εξέτισε ποινή για βαριά επίθεση. Τότε, η μητέρα του Σίνθια Ίτον και τον πήγε στο σπίτι των οικογενειακών φίλων Ρόμπερτ και Πατρίσια Έγκερ.

Τότε, εκείνος δολοφόνησε το ζευγάρι που τον φιλοξενούσε, όπως και τους γονείς του, ενώ στη συνέχεια βγήκε στον αυτοκινητόδρομο. Εκεί αντίκρισε πολιτικά οχήματα, τα οποία πίστευε πως ήταν αστυνομικών, οι οποίοι τον ακολουθούσαν. Έτσι, άνοιξε πυρ και τραυμάτισε τρία άτομα, εκ των οποίων ο ένας είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Η κυβερνήτης του Μέιν, Τζάνετ Μιλς, σχολίασε στο Twitter ότι είναι σοκαρισμένoι και θλιμμένοι. «Πράξεις βίας όπως αυτές που ζήσαμε σήμερα συγκλονίζουν βαθιά την πολιτεία και τις κοινότητές μας» είπε.