Ούτε σε κινηματογραφική ταινία δεν θα μπορούσε να συμβεί το σατανικό σχέδιο που κατέστρωσε μια 21χρονη Ρωσίδα για να κλέψει την ταυτότητα της φίλης της. Η Viktoria Nasyrova προσπάθησε να σκοτώσει την φίλη της, Olga Tsvyk, προσφέροντάς της ένα δηλητηριασμένο κομμάτι τσήζκεικ στις 28 Αυγούστου 2016 ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να κλέψει το διαβατήριό της και την άδεια εργασίας της.

Ήταν δε τόσο αμετανόητη και αποφασισμένη η Tsyvk που όταν άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου για την πράξη της, επιτέθηκε στον δικαστή, ενώ ο εισαγγελέας την αποκάλεσε «αδίστακτη», όπως αναφέρει η New York Post.

«Θα πάει στη φυλακή για μεγάλο χρονικό διάστημα επειδή προσπάθησε να δολοφονήσει, στην προσπάθειά της για προσωπικό όφελος» πρόσθεσε η εισαγγελέας.

Την ημέρα της απόπειρας δολοφονίας, η Nasyrova πήγε στο σπίτι της Tsvyk στο Qeens με ένα κουτί το οποίο περιείχε τσίζκεϊκ. Η ίδια έφαγε δύο κομμάτια και πρόσφερε το τρίτο, δηλητηριασμένο κομμάτι στο θύμα, το οποίο ήταν εμποτισμένο με φαιναζεπάμη.

Η νεαρή γυναίκα άρχισε να κάνει εμετό και πήγε να ξαπλώσει ωστόσο λίγο αργότερα υπέστη παραισθήσεις και έφτασε κοντά στο να πάθει έμφραγμα.

Ο σύντροφος της Tsvyk τη εντόπισε αναίσθητη την επόμενη μέρα, ενώ η Nasyrova είχε «στήσει» το σκηνικό έτσι ώστε να φανεί σαν αυτοκτονία, πετώντας χάπια δίπλα από τη φίλη της.

Όταν η Tsvyk επέστρεψε στο σπίτι της από το νοσκομείο, είχαν εξαφανιστεί το διαβατήριό της, η άδεια εργασίας στις ΗΠΑ, κοσμήματα και περίπου 4.000 δολάρια σε μετρητά.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί και επικεντρώθηκαν και οι δικαστικές Αρχές, είναι πως η Εκείνη η Tsvyk και η Nasyrova έμοιαζαν αρκετά, έχοντας αμφότερες σκούρα μαλλιά, ίδα επιδερμίδα, και ήταν και οι δύο ρωσόφωνες.