Η Τζούλια Βέντελ λέει ότι είναι 21 ετών αλλά πιστεύει ότι η ηλικία της μπορεί να είναι λάθος και να είναι 19 ετών – όσο θα ήταν τώρα η μικρή Μαντλίν αν ζούσε. Πιο αναλυτικά, όπως μεταδίδει η Daily Star, μια γυναίκα ισχυρίζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι είναι η Μαντλίν και μάλιστα έδειξε δύο «αποδεικτικά στοιχεία» που, σύμφωνα με την ίδια, είναι η απόδειξη πραγματικά το κορίτσι που χάθηκε.

Οι ισχυρισμοί της γυναίκας έγιναν viral αυτή την εβδομάδα αφού δημιούργησε έναν λογαριασμό στο Instagram με το όνομα @iammadeleinemcann. Είπε ότι άρχισε να αναρωτιέται αν ήταν η Μαντλίν Μακάν «πριν από μερικούς μήνες» αφού άκουσε «κάτι» από τη γιαγιά της.

Η νεαρή γυναίκα είναι 21 ετών αλλά πιστεύει ότι η ηλικία της μπορεί να είναι λάθος. Η Μαντλίν γεννήθηκε τον Μάιο του 2003, που σημαίνει ότι τώρα θα ήταν 19 ετών.

Oι Γερμανοί ερευνητές πιστεύουν ότι η Maddie – η οποία εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών στην Πορτογαλία το 2007 – δολοφονήθηκε από τον Christian Brueckner, ο οποίος είναι φυλακισμένος – ωστόσο, παρά τις εκτεταμένες έρευνες, το πτώμα του κοριτσιού δεν βρέθηκε ποτέ αφήνοντας πάντα το παράθυρο της ελπίδας ανοιχτό για τους γονείς της.  H ίδια πάντως επιμένει και παρουσιάζει πολλά στοιχεία όπως διάφορα περίεργα γεγονότα στη ζωή της, κάτι που άκουσε τυχαία από τη γιαγιά της πριν λίγους μήνες, ανακρίβειες στις αφηγήσεις συγγενών και ακόμα ότι έχει μια φακίδα στο πόδι της και μια κηλίδα στο μάτι της στα ίδια σημεία με τη Μαντλίν.

Οι γονείς της Μαντλίν ζήτησαν να γίνει τεστ DNA, το οποίο και δέχθηκε η Τζούλια Βέντελ, καθώς φαίνεται πεπεισμένη ότι αυτή είναι η μικρή Μαντλίν.