Ένας από τους μεγαλύτερους κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσει μια εργάτρια του σεξ είναι να επιθυμεί ο πελάτης να αναπτύξουν συναισθηματικά τη σχέση τους, κάτι που ξεκινάει πάντα με την ερώτηση «ποιο είναι το αληθινό σου όνομα;».

Η Chris Belcher που είναι επαγγελματίας dominatrix και δραστηριοποιείται με το όνομα «Mistress Natalie» σε άρθρο που έγραψε στους New York Times ανέφερε ότι κάποτε έκανε το λάθος να αποκαλύπτει εν μέρει την πραγματική της ταυτότητα, κάτι που παραλίγο να της κοστίσει ακριβά.

Μια μέρα συναντήθηκε με έναν νεαρό φοιτητή σε ένα ξενοδοχείο και μετά την επαφή τους, εκείνος τη ρώτησε πως ονομάζεται. Εκείνη δεν αποκάλυψε το Chris που είναι το χαϊδευτικό της, αλλά είπε Christina, όπως τη φώναζαν οι γονείς της. Οι δρόμοι τους χώρισαν, όμως εκείνος έψαξε και βρήκε τόσο το τηλέφωνο της, όσο και το email της, ενώ ξεκίνησε να της στέλνει μηνύματα, όπως «Chris σε αγαπώ» και ότι «θέλω να χτίσω ένα σπίτι και ελπίζω να έρθεις μια μέρα και να μείνεις μαζί μου».

Το ποτήρι ξεχείλισε λοιπόν, όταν μια μέρα που ήταν Χριστούγεννα, εκείνος έστειλε το εξής μήνυμα, το οποίο δεν έλαβε ποτέ απάντηση: «Πάω για επίσκεψη στο σπίτι των γονιών μου και θα ήθελα να συναντηθούμεΣε παρακαλώ Christina μην καταστρέψεις τα Χριστούγεννα μου».

«Θέλω να σε δω… θα αυτοκτονήσω»

Η Chris Belcher ανέφερε ότι είχε μια πελάτισσα, η οποία έπαθε εμμονή μαζί της και ζητούσε συνέχεια να τη συναντήσει. Μια μέρα λοιπόν, της ζήτησε να συναντηθούν σε ένα ξενοδοχείο και όταν πήγε η Chris, συνειδητοποίησε ότι η γυναίκα δεν είχε χρήματα και απλά ήθελε να τη δει.

Έτσι, της πλήρωσε το ταξί και σηκώθηκε και έφυγε χωρίς να κάνουν τίποτα. Εκείνη όμως, ξεκίνησε να στέλνει email αναφέροντας ότι «θέλω να σε δω» και πως «θα αυτοκτονήσω».

Πλέον, η Chris Belcher μπορεί να μην εργάζεται ως σεξεργάτρια, όμως τονίζει ότι ποτέ δεν πρέπει κάποιο άτομο του χώρου να αποκαλύπτει το αληθινό του όνομα ή ακόμα και προσωπικά του στοιχεία. Αυτό, γιατί είναι εύκολο να εντοπιστεί από κάποιον εμμονικό πελάτη και μερικές φορές η κατάληξη δεν είναι μια απλή ενόχληση, όπως στην περίπτωση της, αλλά μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες.