Μια γυναίκα που δραστηριοποιούνταν ως influencer στο χώρο της γυμναστικής, αποκάλυψε ότι έλεγε ψέματα στους διαδικτυακούς ακολούθους της, ενώ άρχισε να εξηγεί τις συμβουλές που πρέπει να αποφύγει ο κόσμος και προτείνουν άλλοι πρώην συνάδελφοι της.

Η Hannah Barry σε μια σειρά βίντεο που ανάρτησε στο TikTok υποστηρίζει πως ήταν μια «τοξική γυμνάστρια», που όχι μόνο έλεγε ψέματα για τα κλικ, αλλά και πως ποτέ δεν είχε δοκιμάσει τις ασκήσεις που πρότεινε. Μάλιστα, ορισμένες από αυτές δεν φέρνουν και κανένα αποτέλεσμα, σύμφωνα με την ίδια αναφέρει η thesun.co.uk.

«Ήμουν μια πραγματικά τοξική επιρροή για τη φυσική κατάσταση», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «θέλω να σας πω μερικά πράγματα που συμβαίνουν στον κλάδο της γυμναστικής και τα οποία πιθανότατα δεν γνωρίζετε».

Σύμφωνα με την ίδια, οι προσωπικές συνεδρίες που προσφέρουν οι influencers δεν έχουν ολοκληρωθεί από τους ίδιους, αλλά φτιάχνονται κατά παραγγελία από τρίτο άτομο. Παράλληλα, τα φυσικά σκευάσματα δεν προσφέρουν τίποτα στο σώμα, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις επικαλύπτουν ζωτικές λειτουργίες και δίνουν την εντύπωση πως πράγματι υπάρχει κάποια σωματική αλλαγή.

Επίσης, ανέφερε ότι οι ασκήσεις για τους κοιλιακούς δεν προσφέρουν σε καμία περίπτωση τους κοιλιακούς που έχουν οι influencers, οι οποίοι έχουν αποκτηθεί μέσω άλλων μεθόδων.

Τα σχόλια λοιπόν, έπεσαν «βροχή κάτω από τις αναρτήσεις της, με πολλούς χρήστες να εξυμνούν τη «ειλικρίνεια» της και το γεγονός πως «πρόδωσε» τον πρώην κλάδο της, αφού η ίδια παραδέχεται ότι δεν λειτουργεί σωστά.

@hannahbarryuk

Part 3 I’ll stop for a bit now team

♬ original sound – Hannah barry