Η διαδικασία της γέννας είναι μια δύσκολη κατάσταση, πόσο μάλλον για μια γυναίκα που δεν γνώριζε πως ήταν έγκυος και κατά τη διάρκεια πτήσης πήγε στην τουαλέτα του αεροπλάνου για την ανάγκη της και βγήκε με ένα μωρό στην αγκαλιά της.

Η Tamara από τον Ισημερινό πήγαινε στην Ισπανία, όμως πρώτα έπρεπε να σταματήσει στο Άμστερνταμ με βάση το δρομολόγιο της πτήση της KLM Royal Dutch στην οποία επέβαινε, σύμφωνα με τη nypost.com.

Λίγο πριν προσγειωθεί το σκάφος στην ολλανδική πρωτεύουσα όμως, ένιωσε έναν πόνο στο στομάχι και πήγε στην τουαλέτα. Έτσι, μετά από δύο δυνατές συσπάσεις, αντίκρισε ένα μωρό να ξεπροβάλει ανάμεσα στα πόδια της.

Παρόλα αυτά, εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας δήλωσε ότι δύο γιατροί και μια νοσοκόμα από την Αυστρία επέβαιναν στο αεροπλάνο και βοήθησαν στην απροσδόκητη γέννα. Μάλιστα, η Tamara που γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, το ονόμασε Maximiliano, προς τιμήν ενός από τους επιβάτες που ήταν δίπλα της και προσπάθησε να βεβαιωθεί ότι ήταν καλά στην υγεία της.

«Λίγες ώρες πριν προσγειωθεί στην Ολλανδία, πονούσε το στομάχι της και αποφάσισε να πάει στην τουαλέτα. Προς μεγάλη της έκπληξη, μετά από δύο συσπάσεις, είχε ξαφνικά ένα μωρό στα χέρια της», δήλωσε εκπρόσωπος του νοσοκομείου Spaarne Gasthuis Haarlem Zuid και σημείωσε ότι η «η Tamara δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος και ήταν αρκετά έκπληκτη από το γεγονός».