Τραγικό τέλος από τον ίδιο του τον σκύλο είχε ένας Τούρκος κυνηγός, ο Οζγκούρ Γκεβρέκογλου όταν το Σαββατοκύριακο των Ευχαριστιών, κυνηγούσε θηράματα με τους φίλους του στο οροπέδιο Κιζλάν στην επαρχία Σαμψούντας, όπως αναφέρει το Newsflash. Ενώ η κυνηγετική εξόρμηση εκτυλίχτηκε αρχικά χωρίς προβλήματα, το μοιραίο συνέβη την ώρα που ο κυνηγός μάζευε τα πράγματά του για να φύγει.

Ο Γκεβρέκογλου φέρεται πως πήγε να βάλει τον σκύλο του στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου, όταν η πατούσα του άγγιξε κατά λάθος τη σκανδάλη της γεμάτης καραμπίνας που είχε αφήσει, με αποτέλεσμα το όπλο να εκπυρσοκροτήσει και να τον σκοτώσει.

Ο 32χρονος οδηγήθηκε εσπευσμένα στο κρατικό νοσοκομείο Alacam, αλλά κατά την άφιξη του διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η σορός του μεταφέρθηκε στη συνέχεια στην πρωτεύουσα της πολιτείας Σαμψούντα για νεκροψία, ενώ διεξάγεται έρευνα για τις λεπτομέρειες του θανάτου του. Ακόμ απιο τραγικό ότι ο άτυχος άντρας βρήκε το θάνατο μόλις 10 ημέρες αφότου είχε γίνει πατέρας. Ορισμένα τουρκικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι ο Γκεβρέκογλου δολοφονήθηκε και η δικαιολογία με τον σκύλο ήταν απλώς μια συγκάλυψη, ανέφερε η New York Post.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, οι ερευνητές δεν έχουν βρει κανένα στοιχείο για εγκληματική ενέργεια.