Οργισμένες αντιδράσεις προκάλεσε η συμπεριφορά μιας γυναίκας στην πισίνα ενός ξενοδοχείου μπροστά σε μικρά παιδιά. Η γυναίκα, η οποία δεν έχει ταυτοποιηθεί, εμφανίζεται σε βίντεο να χορεύει αισθησιακά με το μικροσκοπικό κόκκινο μπικίνι της, την ώρα που πιτσιρίκια πλατσουρίζουν κοντά της.

Το βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram γρήγορα συγκέντρωσε εκατοντάδες χιλιάδες views και πολλά οργισμένα σχόλια.

«Σώστε τα παιδιά μας», σχολίασε ο λογαριασμός που ανάρτησε τις εικόνες, χωρίς να αποκαλύψει πού έχουν τραβηχτεί.

Αρκετοί από αυτούς που είδαν τη βίντεο αναφέρθηκαν με διόλου κολακευτικά σχόλια για τον χορό της γυναίκας.

«Ζούμε μέσα στη ματαιοδοξία και τη χυδαιότητα και πραγματικά παράξενους καιρούς», έγραψε κάποιος.

«Άνθρωποι που το κάνουν αυτό με παιδιά γύρω τους πρέπει να συλληφθούν», πρότεινε κάποιος άλλος. «Γίνεται πραγματικά αηδιαστικό και γελοίο. Να έχετε λίγο επίπεδο».

«Αρρωστημένο», «τρομακτικό» και εκνευριστικό», σχολίασαν άλλοι για το βίντεο.

Κάποιοι πάντως την υποστήριξαν, με έναν να παρατηρεί ότι τα παιδιά δεν πρόσεξαν καν τον χορό της.

«Ναι μπορείς να είσαι σέξι, τέλεια Θεωρώ ότι πρέπει όμως δεν χρειάζεται να είσαι σε έναν δημόσιο χώρο με παιδιά. Γιατί δεν μπορούμε να έχουμε λίγα όρια;», αναρωτήθηκε ένας άλλος σχολιαστής.

Δεν είναι η πρώτη φορά που παρόμοιες εικόνες προκαλούν αντιδράσεις. Πρόσφατα ένα άλλο βίντεο με την εμφάνιση μιας γυναίκα με προκλητικό μαγιό σε ένα θαλάσσιο πάρκο ψυχαγωγίας, όπου συχνάζουν οικογένειες, προκάλεσε την οργή χρηστών των social media.

Εκατοντάδες ήταν εκείνοι που είδαν τις εικόνες και υποστήριξαν τη γυναίκα που τις ανέβασε, λέγοντας ότι θα έπρεπε να ντύνεται πιο συντηρητικά όταν στον χώρο υπάρχουν παιδιά. «Λέγεται σεβασμός για τους άλλους και τις οικογένειές τους. Αυτός ο κόσμος δεν τον διαθέτει πλέον», σχολίασε κάποιος.