Υπάρχουν εκείνοι που βγάζουν τα παπούτσια τους στο αεροπλάνο και φέρνουν σε δύσκολη θέση τους συνεπιβάτες τους. Αυτή όμως δεν είναι μια τέτοια περίπτωση… Το πρόσωπο αυτό φορούσε τα παπούτσια του, είχε όμως απλώσει τα πόδια του τόσο πολύ μπροστά που έβγαιναν από το κάθισμα ενός άλλου επιβάτη. Μια κίνηση που προκάλεσε την ενόχληση της γυναίκας, η οποία ανάρτησε τη viral πλέον φωτογραφία στην ιστοσελίδα Reddit.

Η γυναίκα χαρακτήρισε την κίνηση του συνεπιβάτη της «εκνευριστική», λέγοντας ότι το συγκεκριμένο άτομο την έκανε πολλές φορές, ακόμη και όταν του υπονόησε ότι τα… πόδια του βρίσκονταν στον προσωπικό της χώρο.

«Εκνευριστικό που αυτό συνέβαινε κάθε 15 λεπτά στη διάρκεια της πτήσης», έγραψε. «Κυριολεκτικά άρχισα να χτυπάω ελαφρά τα πόδια του με τα δικά μου. Το έκανα αρκετές φορές. Δεν φάνηκε να πιάνει».

Η ανάρτηση της γυναίκας συγκέντρωσε περισσότερα από 200 σχόλια, με αρκετούς -κυρίως ψηλούς ανθρώπους – να υπερασπίζονται την κίνηση του επιβάτη, όπως σημειώνει η NY Post.

«Είμαι ψηλός και πιθανότατα το έχω κάνει αυτό με τα πόδια μου», σχολίασε κάποιος.

«Δεν υπάρχει αρκετός χώρος. Τα γόνατά μου αρχίζουν να μουδιάζουν και νιώθω ότι κάποιος μου τα μαχαιρώνει. Πρέπει να τα τεντώσω. Είμαι σίγουρος, είμαι πολύ ενοχλητικός στα αεροπλάνα», ανέφερε κάποιος άλλος.

Πάντως, η «αγενής» κίνηση δίχασε τους σχολιαστές, με άλλους να στηρίζουν τη γυναίκα που τράβηξε τη φωτογραφία.

«Κλώτσα μέχρι να μετακινηθούν. Υπερασπίσου τον εαυτό σου κάθε τόσο», ήταν ένα σχόλιο.

Άλλοι σχολίασαν ότι δεν θα τους πείραζε αν ο επιβάτης τους είχε ζητήσει να τεντώσει τα πόδια του.