Είναι νέα, όμορφη, με περιποιημένη εμφάνιση και αυτό της προκαλεί πρόβλημα καθώς πρέπει να εργαστεί πιο σκληρά από τους άντρες συναδέλφους της προκειμένου να την σεβαστούν. Η 27χρονη Melissa Borsellino από το Hudson, στο παρελθόν εργαζόταν στις δημόσιες σχέσεις νυχτερινών μαγαζιών όταν συνειδητοποίησε πως δεν της ταιριάζει ως επάγγελμα και αποφάσισε να ασχοληθεί με κάτι άλλο.

Η ιδανική λύση για εκείνη ήταν να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα της ο οποίος ήταν χτίστης και συγκεκριμένα σοβατζής.

Από μικρή, η Melissa περπατούσε δίπλα στον πατέρα της ανάμεσα σε άντρες στα εργοτάξια που εργαζόταν ο μπαμπάς της εξάλλου. Όταν του ζήτησε να της μάθει τη δουλειά εκείνος έδειξε δυσπιστία και έτσι η νεαρή κοπέλα έπρεπε πρώτα να αποδείξει στον εαυτό της ότι μπορεί να σταθεί στο συγκεκριμένο επάγγελμα.

Όπως είπε στην dailymail.co.uk η λαμπερή εμφάνισή της, προκαλεί σύγχυση στα εργοτάξια που βρίσκεται για να σοβατίσει. «Δεν έχω γνωρίσει ακόμη άλλη γυναίκα στον κλάδο… Καταλαβαίνω ότι είναι ασυνήθιστο να βλέπεις μια κοπέλα να εμφανίζεται με extension στα μαλλιά και ψεύτικα νύχια, αλλά έχω μάθει να αγνοώ τα σοκαρισμένα πρόσωπα» ανέφερε η Melissa.

«Είχα ανάγκη να φύγω από την προηγούμενη δουλειά μου. Με έκανε να αγχώνομαι πολύ. Είμαι όμως και δυσλεκτική οπότε οι επιλογές μου ήταν περιορισμένες. Έτσι αποφάσισα να μπω στην συγκεκριμένη δουλειά και να μάθω το επάγγελμα. Ζήτησα από τον 56χρονο μπαμπά μου να με αφήσει να δουλέψω μαζί του. Τον ρώτησα “τι μπορώ να κάνω για να κερδίσω ένα αξιοπρεπές εισόδημα σαν μάγκας;”»

Η πρώτη δουλειά που έκανε ήταν να βάψει το υπόστεγο του σπιτιού της, μια δουλειά που δεν έχει μεν σχέση με το σοβάτισμα αλλά το έκανε απλά και μόνο για να αποδείξει πως είναι έτοιμη να ασχοληθεί με χειρονακτικές εργασίες και να γεμίσει λάσπες.

«Δεν μπορούσα να σηκώσω ούτε ένα σακουλάκι με υλικά όταν ξεκίνησα για πρώτη φορά, οπότε μπήκα στο γυμναστήριο και μέσα σε λίγες εβδομάδες το πέταξα στον ώμο μου» είπε η νεαρή κοπέλα η οποία ήδη βρίσκεται στον συγκεκριμένο κλάδο τρία χρόνια.

Η Melissa έπρεπε επίσης να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα μειονεκτικά σχόλια που άκουγε λόγω του φύλου της και μάλιστα της έχουν πει ότι είναι «πολύ όμορφη» για να είναι ασχολείται με τους σοβάδες.

Η νεαρή γυναίκα όμως είναι αποφασισμένη να αποδείξει ότι ο κόσμος δεν είναι φτιαγμένος μόνο για τους άνδρες και ενθαρρύνει άλλες γυναίκες να κάνουν το ίδιο.

«Μερικοί άνθρωποι υποθέτουν ότι είμαι καθαρίστρια ή εργάτρια και τους διορθώνω, αλλά τώρα αφήνω τη δουλειά μου να μιλήσει» είπε χαρακτηριστικά.