Ο ζωολογικός κήπος του Σινσινάτι στο Οχάιο γιορτάζει τη γέννηση ενός ιπποπόταμου που είναι αδελφός της Φιόνα, η οποία έγινε παγκόσμια «σταρ» όταν γεννήθηκε πρόωρα το 2017, σύμφωνα με το ΑP.

«Το μικρό έχει διπλάσιο βάρος από τη Φιόνα και ήδη περπατάει» δήλωσε η διευθύντρια φροντίδας ζώων του ζωολογικού κήπου του Σινσινάτι, Κριστίνα Γκόρσουτς (Christina Gorsuch).

Το προσωπικό του Ζωολογικού και Βοτανικού Κήπου του Σινσινάτι ανακάλυψε ότι η μητέρα, η 23χρονη Μπίμπι, ήταν έγκυος περίπου την Πρωταπριλιά. Το γεγονός αποτέλεσε έκπληξη, επειδή, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, έπαιρνε αντισυλληπτικά.

«Η Μπίμπι και το μωρό, το οποίο δεν έχει ακόμη όνομα θα περάσουν τις επόμενες δύο εβδομάδες μακριά από τους επισκέπτες του ζωολογικού κήπου» δήλωσε η Γκόρσουτς.

Το πρώτο μωρό της Μπίμπι, η Φιόνα, ζύγιζε μόλις 13 κιλά όταν γεννήθηκε πρόωρα και δεν μπορούσε να περπατήσει. Τώρα ζυγίζει 907 κιλά, δήλωσε ο ζωολογικός κήπος ο οποίος είχε αύξηση των επισκεπτών και των προβολών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τη γέννηση της Φιόνα.