Μια γυναίκα από την Βρετανία γέννησε την κόρη της στην τουαλέτα του σπιτιού της και η ίδια ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε για την εγκυμοσύνη της, μέχρι που είδε «να ξεπροβάλλουν δύο πόδια» κάτω από το σώμα της.

Σύμφωνα με την nypost.com, η 22χρονη Lucy Jones από το Μπρίστολ της Αγγλίας εργάζεται ως αεροσυνοδός και σύμφωνα με την ίδια τους τελευταίους εννέα μήνες δεν είχε παρατηρήσει κάποια σημαντική αλλαγή στο σώμα της, που θα πρόδιδε ότι ήταν έγκυος.

Η 22χρονη Lucy Jones

«Πονούσα λίγο και είχα μερικές ενοχλήσεις στο στομάχι και την πλάτη», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι έπαιρνε αντισυλληπτικά σε καθημερινή βάση, ενώ σε πρόσφατα τεστ εγκυμοσύνης που είχε κάνει, έλαβε αρνητικό αποτέλεσμα. Μάλιστα, ο γυναικολόγος της δεν είχε εντοπίσει κάποιο σημάδι, που θα μαρτυρούσε την έλευση ενός παιδιού.

Παρόλα αυτά, μια μέρα ένιωσε μια έντονη ενόχληση στην κοιλιά της και πήγε στην τουαλέτα, καθώς πίστευε ότι θα έκανε την ανάγκη της. Όταν όμως σφίχτηκε, είδε δύο πόδια να ξεπροβάλλουν κάτω από το σώμα της και τότε συνειδητοποίησε ότι γεννούσε.

«Δεν είχα ιδέα ότι ήμουν έγκυος μέχρι που είδα το μωρό στην τουαλέτα», είπε και σημείωσε ότι αμέσως πήρε το τηλέφωνο για να ειδοποιήσει ασθενοφόρο, ενώ στη συνέχεια κάλεσε τους γονείς της.

Το κοριτσάκι που γέννησε η Lucy Jones

«Ήταν σαν σκηνή εγκλήματος»

Η 22χρονη τύλιξε το νεογέννητο παιδί της σε μία κουβέρτα και περίμενε, με τους γονείς της να φτάνουν πρώτοι στο σπίτι. «Ήταν σαν σκηνή εγκλήματος. Από το μπάνιο μέχρι την κουζίνα όλα ήταν καλυμμένα με αίμα», είπε ο έκπληκτος πατέρας της, καθώς ο ομφάλιος λώρος της Lucy Jones είχε σπάσει.

Στη συνέχεια έφτασε το ασθενοφόρο με τους τραυματιοφορείς να κοιτούν απορημένοι ότι συνέβαινε. Μάλιστα, οι ίδιοι θεωρούσαν πως η κοπέλα είχε αποβάλει και δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν είδαν το μωρό ζωντανό και να κλαίει.

«Δεν ήξερα τι με είχε χτυπήσει. Ήταν απλώς το σοκ. Ένιωσα μουδιασμένη κατά κάποιον τρόπο», είπε η 22χρονη, η οποία τόνισε πως μπορεί να μην περίμενε να γίνει μητέρα, όμως πλέον απολαμβάνει την μητρότητα μαζί με την τεσσάρων μηνών κορούλα της.

Παρόλα αυτά, σημειώνει ότι είναι δύσκολο να μοιραστεί την ιστορία της, γιατί αρκετοί δεν την πιστεύουν. Αρκετοί αμφισβητούν τα λεγόμενα της, με την ίδια να τονίζει πως είναι λογικό, γιατί είναι κάτι αρκετά σπάνιο και ασυνήθιστο. «Είναι μια από τις ιστορίες για τις οποίες διαβάζεις, αλλά ποτέ δεν πιστεύεις ότι θα γίνει σε εσένα, στον φίλο σου ή σε κάποιον που γνωρίζεις», αναφέρει για την απρόσμενη εγκυμοσύνη της.