Μια τρίτη κατηγορία για την Χρυσούλα Ζαχαροπούλου είδε το «φως» της δημοσιότητας, καθώς μια 26χρονη γυναίκα μίλησε με το ψευδώνυμο Jade στο Γαλλικό Πρακτορείο και υποστήριξε ότι υπήρξε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από την Γαλλίδα υπουργό ελληνικής καταγωγής.

Η γυναίκα δεν αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες για την υπόθεση, όπως τον χρόνο που υποστηρίζει ότι δέχτηκε την επίθεση, όμως ξεκαθάρισε ότι αποφάσισε να μιλήσει τώρα, χωρίς όμως να έχει υποβάλει επίσημα καταγγελία, όπως είπε.

Όπως ανέφερε, η γυναικολόγος «ανάγκασε τον γιατρό να με εξετάσει». Επειδή δεν ένιωθε άνετα, όμως, το σώμα της ήταν εντελώς σφιγμένο και ανέλαβε η ίδια. «Μου είπε: “Θα πρέπει να ανοίξεις. Εγώ, δεν είμαι αυτός”. Προσπαθούσε, προσπαθούσε, δεν ήταν καθόλου χαρούμενη και ήμουν πολύ νευρική».

Η νεαρή γυναίκα είπε ότι δεν θυμάται αν ο γυναικολόγος είχε λάβει τη συγκατάθεσή της πριν την εξετάσει και πρόσθεσε ότι αυτό που, βίωσε το αντιλαμβάνεται «τουλάχιστον ως σεξουαλική επίθεση». «Νόμιζα ότι κανείς δεν θα με πίστευε, αλλά σήμερα είναι διαφορετικά» είπε χαρακτηριστικά.