Η αλλόκοτη ιστορία της 42χρονης σήμερα Χόλι Μαρί (Holly Marie Clouse), 42 χρονών σήμερα, που εγκαταλείφθηκε σε εκκλησία της Αριζόνα των ΗΠΑ στις αρχές της δεκαετίας του 1980 από δύο γυναίκες εγείρει πολλά ερωτηματικά.

Όπως γράφει η Daily Mail, η αγνοούμενη κόρη δύο νεόνυμφων που δολοφονήθηκαν και πετάχτηκαν σε δάσος στο Τέξας πριν από 40 χρόνια, εγκαταλείφθηκε σε μια εκκλησία της Αριζόνα από μέλη μιας θρησκευτικής αίρεσης και βρέθηκε πρόσφατα ζωντανή από τις Αρχές.

Μετά τη δολοφονία των γονιών της η 42χρονη σήμερα γυναίκα, Χόλι Μαρί Κλάους εγκαταλείφθηκε σε μια εκκλησία στην Αριζόνα από δύο «ξυπόλητες γυναίκες που φορούσαν λευκούς μανδύες».

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι δύο γυναίκες συστήθηκαν ως μέλη μιας «νομαδικής θρησκευτικής ομάδας» που κήρυττε τον διαχωρισμό των φύλων, τη χορτοφαγία και ήταν ενάντια στην οποιαδήποτε χρήση του δέρματος των ζώων.

Οι γυναίκες μάλιστα, ισχυρίστηκαν ότι είχαν αφήσει ένα ακόμη μωρό σε ένα self service πλυντήριο, πριν παραδώσουν τη μικρή Χόλι Μαρί και εξαφανιστούν.

Το παράξενο τηλεφώνημα λίγο πριν την εξαφάνιση

Περίπου στα τέλη του Δεκεμβρίου του 1980, μια μυστηριώδης γυναίκα που αυτοαποκαλούνταν «Αδελφή Σούζαν» επικοινώνησε με τις οικογένειες του 21χρονου τότε Χάρολντ και της 17χρονης Τίνα Κλάους. Η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι ήταν μέλος μιας θρησκευτικής ομάδας και ότι το ζευγάρι είχε ενταχθεί σε αίρεση. Όπως τους ανακοίνωσε, τα παιδιά δεν ήθελαν να έχουν καμία επαφή με τους γονείς τους. Μάλιστα, τους είπε επίσης ότι οι νεόνυμφοι είχαν αποφασίσει να χαρίσουν όλα τα επίγεια αγαθά τους.

Η «Αδελφή Σούζαν» είπε στους συγγενείς ότι τηλεφωνούσε από το Λος Άντζελες και ζητούσε χρήματα για να επιστρέψει το αμάξι του ζευγαριού στη Φλόριντα. Οι συγγενείς συμφώνησαν να τη συναντήσουν στο Daytona Race Track στις αρχές Γενάρη ενώ ειδοποίησαν και τις Αρχές.

Στο προκαθορισμένο ραντεβού εμφανίστηκαν δύο-τρεις γυναίκες, ίσως και ένας άνδρας. Όλοι τους ήταν ντυμένοι με μανδύες και φαίνεται πως ανήκαν στην ίδια θρησκευτική ομάδα που εγκατέλειψε το μωράκι στην εκκλησία. Οι παράξενοι άνθρωποι δεν επέστρεψαν τελικά το αμάξι  και υπάρχουν μαρτυρίες ότι τέθηκαν υπό κράτηση από την αστυνομία της Φλόριντα, αν και δεν υπάρχει καταχωρισμένη σύλληψη στα επίσημα αρχεία.

Η τελευταία επικοινωνία που είχε το ζευγάρι με τους δικούς τους ήταν τον Οκτώβριο του 1980, όταν ζούσαν ακόμη στο Λούισβιλ του Τέξας. Πιστεύεται ότι δολοφονήθηκαν κάποια στιγμή στα τέλη Δεκεμβρίου του 1980 ή στις αρχές Ιανουαρίου του 1981.

Η Χόλι Μαρί Κλάους που έχει σήμερα πέντε δικά της παιδιά και ζει στην Οκλαχόμα συνομίλησε για πρώτη φορά πριν λίγες μέρες με μέλη της φυσικής της οικογένειας μέσω ίντερνετ, και σύντομα πρόκειται να τους συναντήσει και από κοντά.

Η αστυνομία εμφανίστηκε στον τόπο εργασίας της 42χρονης κόρης στην Οκλαχόμα την περασμένη Τρίτη. Ο αστυνομικός που την ενημέρωσε για τα όσα έγιναν δήλωσε συγκινημένος, τονίζοντας ότι αισθάνεται υπέροχα που βοήθησε μια οικογένεια να ξανασμίξει.