Στη δίκη του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ είναι στραμμένα τα βλέμματα καθώς όλα έρχονται στο φως της δημοσιότητας μοιάζουν σαν σενάριο ταινίας. Οι αποκαλύψεις δείχνουν πως το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι, πίσω από την κλειστή πόρτα του σπιτιού τους έκρυβε έναν ταραχώδη έγγαμο βίο.

Τώρα ήρθε ακόμα μια νέα κατάθεση να γείρει τη ζυγαριά ακόμη μία φορά υπέρ του Ντεπ. Σύμφωνα με τη νέα μαρτυρία, η Χερντ είχε ζητήσει αρκετά μεγάλη οικονομική κάλυψη από τον εν διαστάσει τότε, σύζυγό της, για να μην βγάλει στη «φόρα» προσωπικά τους ζητήματα.

Η Άμπερ Χερντ «πουλούσε»… χρυσάφι την σιωπή της

Η Χερντ, όπως φαίνεται σε επιστολή της 24ης Μαΐου 2016 από τη δικηγόρο της, Σαμάνθα Σπέκτορ, αναζητούσε μια συμφωνία για να «κάνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε να κρατήσει τα προσωπικά τους μακριά από τα μέσα ενημέρωσης».

Η Σπέκτορ είπε ότι η ηθοποιός απαίτησε «αποκλειστική χρήση και κατοχή του μαύρου Range Rover, του οχήματος δηλαδή, που οδηγεί αυτή τη στιγμή, με τον Ντεπ να συνεχίσει να κάνει όλες τις πληρωμές».

Η Χερντ ήθελε επίσης «αποκλειστική χρήση και κατοχή του 849 S. Broadway, Penthouse Nos. 1, 3 και 5 με τον Ντεπ να συνεχίζει να πληρώνει στεγαστικά δάνεια, κοινόχρηστα κ.λπ.», και επίσης ζήτησε 100.000 διλάρια σε νομικές αμοιβές και 25.000  δολάρια για δικαστικά έξοδα».

Ανάμεσα στα περιουσιακά στοιχεία που φέρεται να ζήτησε η Χερντ από τον Ντεπ, ήταν και το ρετιρέ στο  Eastern Columbia.

Η συγκεκριμένη επιστολή παρουσιάστηκε στη δικαστική αίθουσα την Τετάρτη, ενώ σε κατάθεσή του την Πέμπτη, ο Γενικός Σύμβουλος του ACLU (Αμερικανική Ένωση για τις Πολιτικές Ελευθερίες), Τέρενς Ντόχερτι, υποστήριξε ότι είχε επικοινωνήσει με τη Χερντ και όπως είπε «μάθαμε ότι αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες». Έπειτα υποστήριξε πως οι συνεισφορές στον οργανισμό περιλάμβαναν δωρεά 1 εκατομμυρίου δολαρίων από τον Έλον Μασκ, ο οποίος έβγαινε με τη Χερντ μετά τον χωρισμό της με τον Ντεπ.