Μια εργαζόμενη στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης έκανε τσακωτή μία γυναίκα την οποία μόλις πριν λίγες ώρες είχε βγάλει θετική στον κορονοϊό, να κάνει έξω τα ψώνια της άνετη. Η νοσοκόμα, γνωστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως @EliiCoco, ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο και χωρίς να δείχνει το πρόσωπο της γυναίκας σχολιάζει το γεγονός ότι είναι μέσα σε εκπτωτικό κατάστημα και ψωνίζει ενώ γνωρίζει ότι έχει τον ιό.

Στο κλιπ, το οποίο έχει προβληθεί περισσότερες από 2,1 εκατομμύρια φορές, η Elii δεν δημοσιοποίησε τα στοιχεία της ασθενούς, αντίθετα κινηματογραφεί τα παπούτσια της γυναίκας καθώς στέκεται στην ουρά περιμένοντας να πληρώσει για τα αντικείμενά της.

«Όταν βλέπετε την ασθενή στην οποία κάνατε τεστ κορονοϊού νωρίτερα και η οποία βρέθηκε θετική στον Covid, στην ουράστο Ross», έγραψε η Elii στο σύντομο βίντεό της.

«Σου είπα να μείνεις σπίτι και να ανακάμψεις κοπελιά», πρόσθεσε.

@eliicoco

#covidiots #fyp #fypシ #gohome #rossdressforless #lol HAHAHA DEAD. Well we’ll all be if y’all don’t go home 😮‍💨 #YerAWizard

♬ Gangsta’s Paradise (feat. L.V.) – Coolio

Χαμός μετά τη δημοσίευση του βίντεο

Η Elii δεν αποκάλυψε εάν μίλησε για το ζήτημα ή όχι στην ασθενή ή αν η γυναίκα την αναγνώρισε στο κατάστημα. Ωστόσο, χιλιάδες χρήστες συνέρρευσαν στην ενότητα σχολίων κάτω από το βίντεο, εξοργισμένοι από την κατάφωρη παραβίαση των κανόνων για τον περιορισμό της πανδημίας.

Επί του παρόντος, όλοι οι ασθενείς με COVID-19 πρέπει να απομονωθούν για πέντε ημέρες ή περισσότερο εάν τα συμπτώματά τους δεν έχουν εξαφανιστεί.

«Έχω απογοητευτεί πλήρως από τους ανθρώπους που έχουν χάσει την κοινή λογική, το ήθος τους και τη συνείδησή τους», έγραψε ένας εξαγριωμένος χρήστης.

«Και αυτός είναι ο λόγος που η πανδημία δεν θα τελειώσει ποτέ», είπε ένας άλλος.