Σοκαρισμένοι έμειναν άπαντες στην αίθουσα ενός δικαστηρίου στο Νιου Τζέρσεϊ ακούγοντας μία νεαρή μητέρα να παραδέχεται ότι σκότωσε την 5 μηνών κόρη της για να «εκπληρώσει την τελευταία της αμαρτία, τον φόνο».

Η Kristhie Alcazar, 26 ετών, έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο δικαστήριο τη Δευτέρα, αφού κατηγορήθηκε για φόνο επειδή μαχαίρωσε το μωρό της μέχρι θανάτου στο σπίτι της στο Penns Grove το βράδυ της Παρασκευής. η 26χρονη, εάν καταδικαστεί, αντιμετωπίζει τη μέγιστη ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Σύμφωνα με μια ένορκη βεβαίωση, η νεαρή μητέρα φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι «δεν θα άλλαζε κανένα από τα γεγονότα γύρω από τη δολοφονία».

Είπε επίσης ότι είχε πλήρη επίγνωση των πράξεών της εκείνη την εποχή.

Δεκάδες μαχαιριές στο σώμα του βρέφους

Φωτογραφία κατηγορούμενης γυναίκας από τις ΗΠΑ

Σύμφωνα με την εισαγγελία της κομητείας του Σάλεμ, η αστυνομία ανταποκρίθηκε σε κλήση για έντονους διαπληκτισμούς σε σπίτια την Παρασκευή 3/12 το βράδυ.

Όταν έφτασε η αστυνομία στο σημείο βρήκε την Alcazar να μαλώνει με άλλο άτομο καθώς και το σώμα του νεκρού μωρού.

Το βρέφος είχε ορατά τραύματα από μαχαίρι στο στήθος του, είπαν οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο. Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν πολλά μαχαίρια και άλλα ενοχοποιητικά στοιχεία. Ο πατέρας του μωρού δεν ήταν σπίτι τη στιγμή της ανθρωποκτονίας.

Γείτονες έχουν στήσει ένα μικρό μνημείο μπροστά από την πολυκατοικία εις μνήμη του βρέφους που έχασε τη ζωή του τόσο άδικα.

«Είναι μια τραγωδία», είπε η γειτόνισσα Wandy Burgos στο πρακτορείο ABC 6.

«Έζησα δίπλα της για δυόμισι χρόνια, οπότε είναι σοκ για μένα», είπε ένα δεύτερος γείτονας.