Το σινεμά πάντα ιντρίγκαρε τους ανθρώπους ως πεδίο των ερωτικών τους περιπτύξεων. Στην Αθήνα μάλιστα παλαιότερων δεκαετιών υπήρχαν σινεμά που το σεξ ή ο αυνανισμός ήταν ένα κοινό μυστικό που επισήμως απαγορευόταν αλλά ανεπισήμως συνέβαινε.

Φαίνεται ότι οι κινηματογράφοι συνεχίζουν να ασκούν μία περίεργη έλξη στα περιπετειώδη και άτακτα ζευγάρια. Μία εργαζόμενη σε σινεμά και TikToker εκθέτει αυτά τα ζευγάρια λέγοντάς τους ότι «τα πάντα καταγράφονται».

Το βίντεο με τις αποκαλύψεις έχει πάνω από 17 εκατομμύρια views

Η γυναίκα, που ακούει στο όνομα @.no1headache, αποκάλυψε ότι αναγκάζεται συνεχώς να απομακρύνει το βλέμμα της από την οθόνη του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης λόγω κάποιων ξαναμμένων ζευγαριών.

Κινηματογραφώντας τον εαυτό της σοκαρισμένη, έγραψε στο βίντεο: «Όταν οι άνθρωποι έρχονται στον κινηματογράφο με τον δεσμό τους για να κάνουν σεξ».

Το βίντεο, το οποίο έχει προβληθεί πάνω από 17 εκατομμύρια φορές, έχει τη λεζάντα: «Βλέπουμε τα πάντα».

Στη συνέχεια σχολιάζει το βίντεο, γράφοντας: «Έχουμε επίσης γυαλιά νυχτερινής όρασης, οπότε τα έχουμε δει όλα».

Και οι άνθρωποι έμειναν έκπληκτοι πιστεύοντας πόσα μπορούσαν να δουν οι εργαζόμενοι στους κινηματογράφους. Προβλημάτισε ακόμη και κάποιους που ρισκάρουν να πάρουν το φαγητό τους στον κινηματογράφο.

Κάποιος έγραψε: «Λοιπόν, θα με δείτε να βγάζω όλο το ψυγείο μου από (SIC) την τσάντα μου».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.