Σοκάρουν οι λεπτομέρειες μιας δολοφονίας ενός 19χρονου από τον πατέρα της φίλη του. Ο πατέρας σκότωσε τον 19χρονο φίλο της κόρης του μαχαιρώνοντάς τον επανειλημμένα αφού τον είχε απαγάγει και βάλει στο πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου.

Η έσχατη ενέργεια του 60χρονου έγινε αφού διαπίστωσε ότι το θύμα είχε πουλήσει την κόρη του σε κύκλωμα διακίνησης σεξ.

Ο Τζον Άιζενμαν κατηγορήθηκε για φόνο πρώτου βαθμού και κρατείται με εγγύηση 1 εκατομμυρίου δολαρίων στη φυλακή Spokane County στην Ουάσιγκτον. Το πτώμα του Άαρον Σόρενσον βρέθηκε στο πορτμπαγκάζ ενός εγκαταλελειμμένου αυτοκινήτου στη λεωφόρο East Everett στο Spokane τον περασμένο μήνα.

Οι ντετέκτιβ πιστεύουν ότι σκοτώθηκε τον Νοέμβριο του 2020.

Η φρικιαστική ανακάλυψη για το παιδί του και το πτώμα στο αμάξι που βρέθηκε μετά από 1 χρόνο

Ο Άιζενμαν ανακάλυψε τον Οκτώβριο του ίδιου έτους ότι η ανήλικη κόρη του είχε πέσει θύμα sex trafficking στο Σιάτλ από τον Σόρενσον για 1.000 δολάρια, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου της αστυνομίας. Κατάφερε να σώσει το κορίτσι από την πόλη και να το φέρει πίσω στο Spokane εκείνο τον μήνα.

Στη συνέχεια έμαθε ότι ο Σόρενσον επρόκειτο να βρίσκεται σε μια διεύθυνση στο Airway Heights, έτσι οδήγησε εκεί και περίμενε να φτάσει ο 19χρονος. «Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης ο Άιζενμαν απήγαγε το θύμα, το έδεσε και το τοποθέτησε στο πορτμπαγκάζ ενός οχήματος. Στη συνέχεια, ο Άιζενμαν επιτέθηκε στο θύμα χτυπώντας το στο κεφάλι με μια σκούπα και στη συνέχεια τον μαχαίρωσε επανειλημμένα, προκαλώντας τον θάνατό του», ανέφερε η αστυνομία.

«Μετά την ανθρωποκτονία, ο Άιζενμαν οδήγησε το όχημα σε μια απομακρυσμένη περιοχή στην κομητεία North Spokane και εγκατέλειψε το αυτοκίνητο με το σώμα ακόμα μέσα».

Το αυτοκίνητο έμεινε στην ύπαιθρο μέχρι τον περασμένο μήνα, όταν κάποιος το οδήγησε στο Spokane και το άφησε στη λεωφόρο East Everett. Το πτώμα βρέθηκε όταν οι άνθρωποι άρχισαν να ψάχνουν μέσα στο όχημα.

Η αστυνομία είπε ότι ο Άιζενμαν παραδόθηκε στους αστυνομικούς χωρίς να συμβεί κάποιο επεισόδιο. Πριν από τη σύλληψή του δεν είχε πρόσφατο ιστορικό βίας.