Μια αμήχανη σκηνή κατέγραψε η κάμερα κατά τη διάρκεια της Συνόδου της Γλασκώβης για το κλίμα, με πρωταγωνιστή τον Αμερικανό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν, ο οποίος φαίνεται να παίρνει έναν… υπνάκο κατά τη διάρκεια ομιλίας.

Το βίντεο δείχνει τον Αμερικανό πρόεδρο να προσπαθεί με δυσκολία να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά, χωρίς να τα καταφέρνει τελικά, αφού η κάμερα τον καταγράφει να κλείνει τα μάτια του, στη συνέχεια να τα ανοίγει για λίγο, και μετά να τα ξανακλείνει για περίπου 30 δευτερόλεπτα, ενώ τοποθετείται κάποιος από τους ομιλητές.

Μετά τον σύντομο υπνάκο… ζωντανεύει και χειροκροτεί

Ευτυχώς κάποιο από τα μέλη του προσωπικού τον πλησιάζει, κάτι του λέει και ο Αμερικανός πρόεδρος ζωνταντεύει, ακούγοντά τον προσεκτικά, σπεύδοντας μάλιστα να χειροκροτήσει τον ομιλητή.

Δείτε το βίντεο:

Ο Τζο Μπάιντεν προερχόμενος από τη Ρώμη όπου συμμετείχε στη σύνοδο της Ομάδας των 20 (G20), έφθασε με το προεδρικό αεροσκάφος Air Force One στο Εδιμβούργο, προτού απευθυνθεί σε άλλους παγκόσμιους ηγέτες που συμμετέχουν στην COP26 στις 13:00 τοπική ώρα (15:00 ώρα Ελλάδας), σύμφωνα με το AFP.