Οι τρίχες στο πρόσωπο αντιμετωπίζονται συνήθως ως πονοκέφαλος από τις γυναίκες, που θεωρούν ότι πρέπει κάθε τόσο να κάνουν άλλη μία αποτρίχωση. Μια TikToker όμως έχει άλλη άποψη και αποδέχεται την τριχοφυΐα στο πρόσωπό της, έχοντας πλέον ένα χαρακτηριστικό μούσι.

Η @PeekabooPumpkin, η οποία έχει περισσότερους από 50.000 followers στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, υποστηρίζει ότι υπάρχουν άντρες που λατρεύουν τις τρίχες στο πηγούνι της και ότι της ζητούν διαρκώς να βγουν ραντεβού μαζί της. Η influencer έχει δημιουργήσει μάλιστα και τη δική της σελίδα στην πλατφόρμα OnlyFans, οποία απευθύνεται σε όσους έχουν φετίχ με την τριχοφυΐα στο πρόσωπο.

Για 12 δολάρια τον μήνα, κάποιος έχει πρόσβαση σε φωτογραφίες και βίντεο της γυναίκας που παίζει με το μούσι της, σύμφωνα με τη NY Post. «Τριχωτές μεγάλες όμορφες γυναίκες», αναφέρει στη σελίδα της στο OnlyFans.

Η 36χρονη, η οποία δεν έχει αποκαλύψει το πραγματικό της όνομα, δεν είχε πάντα την ίδια αυτοπεποίθηση, αποκαλύπτοντας στους followers της στο TikTok ότι χρειάστηκε «σκληρή δουλειά» για να μάθει να αγαπάει την εμφάνισή της.

Η @PeekabooPumpkin ότι έχει διαγνωστεί με Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών (PCOS), το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε αυξημένη τριχοφυΐα, λόγω των αυξημένων επιπέδων της ανδρικής ορμόνης τεστοστερόνη.

Τονίζοντας ότι δεν επιτρέπει η κατάσταση αυτή να την απογοητεύσει, η influencer υποστηρίζει τώρα το σλόγκαν: «Αυτό που σε κάνει διαφορετική σε κάνει και όμορφη».

Άλλοι λατρεύουν το μούσι, άλλοι την «κράζουν»

@peekaboopumpkin

Answer to @krystlelynn26 did that help or do you need something more?? I shaved just one side it was liberating 💕#beard

♬ MONEY – 리사 (LISA)

Φαίνεται πως σε αρκετούς άντρες followers αρέσει το μούσι της. «Είσαι μόνη σου; Ποτέ δεν έχω βγει με μια γυναίκα με μούσι αλλά θα μου άρεσε να βγω μαζί σου», ρώτησε ένας άντρας στο TikTok.

Η@PeekabooPumpkin απάντησε, αποκαλύπτοντας ότι δεν είναι διαθέσιμη και πως είναι σε έναν ευτυχισμένο γάμο.

Στο μεταξύ, η ίδια έχει υποστηρίξει ότι το μούσι της δεν της έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα και στη δουλειά της, κι αυτό γιατί εργάζεται σε ένα «εξαιρετικά επαγγελματικό εταιρικό» περιβάλλον.

Δεν είναι πάντως όλοι οι χρήστες του TikTok υπέρ της επιλογής της. «Πώς είναι δυνατόν να είναι αυτό ελκυστικό», αναρωτήθηκε κάποιος, ενώ ένας άλλος σχολιαστής σημείωσε: «Αυτός είναι ο ορισμός του: θέλω την προσοχή των ανθρώπων».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.