Ένας άντρας από τη Φλόριντα ξυλοκοπήθηκε αγρίως και κατέληξε στο νοσοκομείο σε κώμα γιατί ζήτησε απλώς από τους γείτονες να χαμηλώσουν τη δυνατή μουσική.

Ακόμα και η οικογένειά του τρόμαξε να τον αναγνωρίσει…

Ζήτησε από τους γείτονες να χαμηλώσουν τη μουσική και κατέληξε σε κώμα στο νοσοκομείο

Ο 42χρονος Frank Penkava από το Χόλιγουντ παραμένει στο νοσοκομείο σε κώμα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του NBC Miami, μετά το βίαιο περιστατικό της 14ης Ιουνίου.

Οι γιατροί περιμένουν να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του για να τον χειρουργήσουν. «Ο γιος μου έχει ένα μικρό αγόρι, θα γίνει 4 ετών και μπορεί να μη γνωρίσει ποτέ τον μπαμπά του», δήλωσε χαρακτηριστικά στον σταθμό η μητέρα του θύματος, Joan, «δεν ξέρουμε τι ζημιά έχει προκληθεί πνευματικά, για να μη μιλήσω για όλα τα σωματικά προβλήματα που έχει».

Οι γιατροί ανησυχούν ακόμα και για μόνιμη εγκεφαλική βλάβη.

Η αδελφή του, Gina Horvath, είπε για το συμβάν με τους γείτονες: «Δεν υπάρχει λόγος για ό,τι του έκαναν. Καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι καυγαδίζουν όλη την ώρα και τα πνεύματα είναι οξυμένα, ειδικά τον τελευταίο χρόνο, αλλά δεν υπήρχε λόγος να του το κάνουν αυτό».

Η ίδια λέει πως για την ώρα η αστυνομία αρνείται να τους μιλήσει, ενώ δεν είναι γνωστό τι κινήσεις έχουν γίνει από την πλευρά του νόμου…