Βίντεο από κλειστό κύκλωμα καμερών ασφαλείας δείχνει καρέ καρέ την εισβολή διαδηλωτών αρνητών του ιού και αντιεμβολιαστών στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΙΓΜΑ την Κυριακή (18/7).

Σύμφωνα με το sigmalive.com, χρειάστηκαν σχεδόν 15 λεπτά προκειμένου οι δράστες να εισβάλουν στο Συγκρότημα και να προκαλέσουν υλικές ζημιές.

Μάλιστα, όπως μεταδίδει η κυπριακή σελίδα, απείλησαν τη σωματική ακεραιότητα πρώτα του φρουρού του Συγκροτήματος και στη συνέχεια την υπεύθυνης βάρδιας στο τηλεφωνικό κέντρο.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια διαδήλωσης την Κυριακή στην Κύπρο κάποιοι διαδηλωτές κατευθύνθηκαν στα κτίρια του συγκροτήματος «ΔΙΑΣ» – ανάμεσα στα υπόλοιπα μέσα συγκαταλέγεται και το Sigma Live – και αφού έσπασαν την είσοδο του συγκροτήματος, μπήκαν στο χώρο στάθμευσης, έσπασαν και έβαλαν φωτιά σε οχήματα, ενώ στην συνέχεια μπήκαν και εντός του κτηρίου καταστρέφοντας την είσοδο και προκαλώντας ζημιές.

Δείτε το βίντεο:

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook, Twitter και Viber