Πανικός και τρόμος επικράτησε τον αέρα όταν οι επιβάτες αεροσκάφους της American Airlines, είδαν με τα ίδια τους τα μάτια να «ανοίγουν» οι τοίχοι του, κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Όλα συνέβησαν σε μια πτήση από το Σαν Φρανσίσκο στο Ντάλλας. Επιβάτες είπαν ότι αντιλήφθηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά, όταν ένιωσαν την άτρακτο του Boeing 757 της American Airlines να ταρακουνιέται βίαια και να ακούγονται έντονοι θόρυβοι.

Οι επιβάτες, σύμφωνα με την Daily Mail, είπαν ότι είδαν ρωγμές στην καμπίνα επιβατών και από τις δύο πλευρές ενώ ένιωσαν και αλλαγή στην πίεση της καμπίνας. Ευτυχώς ο πιλότος έκανε ασφαλή προσγείωση και όλοι είναι καλά.

Ένας 32χρονος οδηγός αγωνιστικών αυτοκινήτων που κάθονταν δύο σειρές πίσω από τις ρωγμές, είχε την ψυχραιμία να βγάλει φωτογραφίες και να τις ποστάρει στο Facebook αλλά και να στείλει μήνυμα στη γυναίκα του που τον περίμενε στο Ντάλας.

Οι αρμόδιες αμερικανικές αρχές δήλωσαν, σύμφωνα με την Daily Mail, πως θα συνεργαστούν με την American Airlines να εντοπίσουν και να διορθώσουν το πρόβλημα πριν το αεροσκάφος πετάξει ξανά.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας, Matt Miller, είπε πως τα αίτια ερευνώνται και πιθανολόγησε πρόβλημα στους αεραγωγούς. Είπε επίσης ότι η καμπίνα επιβατών δεν έχασε πίεση καθώς δεν έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου.