Σε αποκαλύψεις προχώρησε σήμερα ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος εξομολογήθηκε ότι ήθελε να εγκαταλείψει τη βασιλική ζωή όταν ήταν περίπου 20 ετών εξαιτίας αυτού «που έκανε στη μητέρα του» πριγκίπισσα Νταϊάνα. Είπε ακόμη ότι η σύζυγός του Μέγκαν τον ενθάρρυνε να συμβουλευτεί έναν ειδικό στην ψυχική υγεία και η ίδια είχε καταλήξει για τον εαυτό της στο συμπέρασμα πως δεν χρειαζόταν να γίνει πριγκίπισσα.

Ο Δούκας του Σάσεξ μίλησε στο podcast του Νταξ Σέπαρντ «Armchair Expert» ότι ήταν τόσο απελπισμένος να κρύψει τη σχέση του με τη Μέγκαν όταν εκείνη έμεινε στο παλάτι του Κένσινγκτον για πρώτη φορά που πήγαν «incognito» στο σούπερ μάρκετ και «προσποιήθηκαν ότι δεν ήξεραν ο ένας τον άλλον», στέλνοντας μηνύματα για τα ψώνια από διαφορετικούς διαδρόμους.

Ο πρίγκιπας Χάρι συνέκρινε τη ζωή με εκείνη του πρωταγωνιστή στην ταινία The Truman Show – στη διάρκεια της οποίας ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Τζιμ Κάρεϊ ανακαλύπτει ότι η ζωή του είναι στην πραγματικότητα μια τηλεοπτική σειρά. Εξήγησε ακόμη ότι ξεκίνησε θεραπεία όταν η Μέγκαν «είδε ότι ήταν θυμωμένος».

Όταν ρωτήθηκε πώς είναι να είσαι σε μια «μικροσκοπική ομάδα» γαλαζοαίματων που «παρακολουθείται από εκατομμύρια», ο Χάρι απάντησε: «Είναι ένας συνδυασμός του The Truman Show και της ζωής σε ζωολογικό κήπο», σύμφωνα με τη Daily Mail.

Στην ερώτηση αν αισθάνθηκε «σε κλουβί» όσο ασκούσε τα πριγκιπικά καθήκοντα, είπε: «Γύρω στα 20 σκεφτόμουν ότι δεν την ήθελα τη δουλειά, δεν ήθελα να είμαι εκεί. Δεν ήθελα να το κάνω αυτό. Κοίτα τι έκανε στη μαμά μου, πώς θα έχω μια σύζυγο και μια οικογένεια όταν ξέρω ότι θα συμβεί και πάλι».

Αφότου γνώρισε τη Μέγκαν, έκανε θεραπεία, η οποία «έσκασε» μια φούσκα και αποφάσισε «να σταματήσει να παραπονιέται».

Ο 36χρονος, ο οποίος ζει σήμερα στην Καλιφόρνια με τη σύζυγό του και τον γιο του, είπε ακόμη πως γεννήθηκε μέσα σε εξαιρετικά προνόμια, ενώ αποκάλυψε πως η σύζυγός του του είπε για την εμπειρία της στην πριγκιπική ζωή: «Δεν χρειάζεται να γίνεις πριγκίπισσα, μπορείς να δημιουργήσεις τη ζωή που θα είναι καλύτερη από οποιασδήποτε πριγκίπισσας».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.