Πως θα σας φαινόταν ένας… ανάποδος κόσμος; Εσείς να περπατάτε στο ταβάνι και να βλέπετε τα έπιπλα του σπιτιού σας να κρέμονται από το πάτωμα. Ακούγεται λίγο περίεργο κι όμως είναι αληθινό.

Συμβαίνει στη Ρωσία. Εκεί κατασκευάστηκαν σπίτι με τη στέγη στο έδαφος και το πάτωμα στον αέρα. Και δεν είναι μόνο το εξωτερικό τους έτσι βέβαια, αλλά και το εσωτερικό τους. όπως το συγκεκριμένο των φωτογραφιών. Οι άνθρωποι που… ζουν σε αυτό φαίνονται σα να χορεύουν στο ταβάνι. Στην τραπεζαρία ένας άνδρας προσπαθεί να φτάσει το σερβίτσιο που είναι στρωμένο στο τραπέζι, ενώ στο διπλανό δωμάτιο μια γυναίκα στέκεται πάνω από το ροζ κρεβάτι της και πιο μετά ανοίγει το ψυγείο. Αυτή η περίεργη ατραξιόν συναντάται στο Βόλβογκραντ της Ρωσίας.

Κάθε έπιπλο και διακοσμητικό έχει τοποθετηθεί στο ταβάνι (!). Όταν μπαίνει κάποιος από την πόρτα που είναι τοποθετημένη με το πάνω μέρος της κάτω ξεκινά να περπατά αλλά όχι στο πάτωμα. Έτσι κατασκεύασαν το σπίτι οι διοργανωτές της έκθεσης, η οποία προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών.

Οι φωτογραφίες είναι από το σπίτι που φιλοξενείται στην έκθεση.