Θέμα στα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης έγινε το φρικτό έγκλημα που διαπράχθηκε στην διπλοκατοικία στα Γλυκά νερά τα ξημερώματα της Τρίτης 11/5 με θύμα μία νεαρή γυναίκα η οποία βρέθηκε στραγγαλισμένη πάνω στο κρεβάτι της με το μωρό της πάνω στο άψυχο κορμί της και τον σύζυγό της φιμωμένο και δεμένο.

Reuters, The Times, Daily Mirror και Daily Mail κάνουν λόγο σε δημοσιεύματά τους για στυγερή δολοφονία μητέρας μπροστά στο 11 μηνών παιδί της που σόκαρε την Ελλάδα.

Δολοφονία νεαρής μητέρας μπροστά στο παιδί της σοκάρει την Ελλάδα είναι ο τίτλος του άρθρου στο Reuters, το οποίο αναφέρεται ότι τρεις ληστές εισέβαλαν σε σπίτι σε προάστια της Αθήνας, στραγγάλισαν τη μητέρα μπροστά στο παιδί της και έδεσαν τον άνδρα.

Οι Times σε άρθρο με τίτλο «Γυναίκα στραγγαλίστηκε από ληστές μπροστά στην 11 μηνών κόρης της» αναφέρουν πως τρεις διαρρήκτες βασάνισαν 20χρονη γυναίκα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά όπου κοιμόταν μαζί με το μωρό της, αναφέροντας πως η γυναίκα είχε γεννηθεί στην Ελλάδα αλλά είχε βρετανικό διαβατήριο.

Βρετανίδα γυναίκα, 20 ετών, βασανίστηκε και δολοφονήθηκε μπροστά στην 11 ετών κόρη αφού διαρρήκτες έδεσαν τον σύζυγό της στο σπίτι τους στην Ελλάδα είναι ο τίτλος δημοσιεύματος του Daily Mail. Στο άρθρο αναφέρεται ότι η γυναίκα βασανίστηκε για μια ώρα προκειμένου να αποκαλύψει πού είχαν κρυμμένα πολύτιμα αντικείμενα στο σπίτι, πριν τη σκοτώσουν μπροστά στην 11 μηνών κόρη της.

Σε δημοσίευμα της Daily Mirror αναφέρει ότι Βρετανίδα μητέρα, 20 ετών δολοφονήθηκε μπροστά στην κορούλα της όταν ληστές εισέβαλαν στο σπίτι τους στην Ελλάδα.

Το euroweeklynews.com αναφέρει πως βρετανίδα μητέρα δολοφονήθηκε μπροστά από το κοριτσάκι της στην Ελλάδα.