Δυο μεθυσμένοι φίλοι μπήκαν σε μεγάλες περιπέτειες, καταλήγοντας με πρησμένα πέη.

Ο ένας έκανε στον άλλο ένεση με μια κρέμα που άκουσαν σε ύποπτο βίντεο στο YouTube ότι μπορεί να τους δώσει μερικούς πόντους παραπάνω στα γεννητικά όργανα.

Οι δύο Γάλλοι, στα 30 τους, είδαν το βίντεο με τις περίεργες συμβουλές για αύξηση του πέους και είπαν να δοκιμάσουν μία από αυτές.

Την πιο τρελή προφανώς, καθώς η κρέμα με την οποία έπρεπε να κάνουν ένεση στο πέος ήταν φαρμακευτική, για τα αιματώματα. Και αντί να πειραματιστούν στον εαυτό τους, είπαν να το δοκιμάσουν ο ένας στον άλλο.

Οι γιατροί που εξέτασαν τους δύο άντρες, που δεν κατονομάζονται, αποκάλυψαν πως τους βρήκαν να υποφέρουν από «επώδυνο πρήξιμο στο πέος κατά τη διάρκεια της νύχτας» και ήταν οι φριχτοί πόνοι αυτοί που τους έφεραν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Στρασβούργου το επόμενο πρωί.

Η υπόθεσή τους έφτασε ως μια γαλλική ιατρική επιθεώρηση, στην οποία οι ερευνητές παρατηρούν πως οι «ενέσεις στο πέος είναι μια παλιά πρακτική».

Οι δερματολόγοι τούς είπαν να πάρουν παυσίπονα και να ξεκουραστούν, ελπίζοντας πως το πρήξιμο θα υποχωρήσει. Στο άρθρο εκφράζουν ωστόσο φόβους πως τα πέη μπορεί να έχουν καταστραφεί μόνιμα, ως αποτέλεσμα του μεθυσμένου πειράματος. Και του γεγονότος ότι οι δύο άντρες δεν επέστρεψαν ποτέ για την επανεξέταση.

«Σε αυτή την ιστορία, έχουμε δύο ερασιτέχνες, κάτω από την επήρεια αλκοόλ, που έκαναν ένεση με ένα προϊόν που δεν είναι σχεδιασμένο για το πέος, κάτω από την καθοδήγηση βίντεο του YouTube», λέει στην Daily Mail ο ουρολόγος Dr Rich Viney, «αυτό δεν θα δούλευε ποτέ καλά και υπάρχει μια πραγματική πιθανότητα να είναι μη αναστρέψιμη η βλάβη, με μακροχρόνιες συνέπειες για τη στύση τους».