Μια ομάδα ηθοποιών της βιομηχανίας του πορνό στην Ιαπωνία κατάφεραν να συγκεντρώσουν αρκετές δεκάδες χιλιάδες δολάρια το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, συμμετέχοντας στη φιλανθρωπική εκδήλωση για την πρόληψη του AIDS με τίτλο «Boob Aid».

Οι εννιά βασίλισσες του πορνό φόρεσαν τα χαρακτηριστικά κίτρινα μπλουζάκια της εκστρατείας κατά του AIDS και… τα σήκωσαν αποκαλύπτοντας τα στήθη τους στους συμμετέχοντες.

Οι θαυμαστές τους με τη σειρά τους, αφού ψέκασαν τα χέρια τους με απολυμαντικά σπρέι, στήθηκαν στην ουρά και περίμεναν πότε θα έρθει και η δική τους σειρά για να… αγγίξουν τα στήθη των πορνοστάρ, σύμφωνα με δημοσίευμα του ειδησεογραφικού πρακτορείου AFP.

Συνολικά, περίπου 6.000 χέρια ακούμπησαν το στήθος των πορνοστάρ κατά τη διάρκεια της 15ωρης εκδήλωσης, ανέφεραν οι διοργανωτές.

Το ποσό που συγκεντρώθηκε –μία ώρα πριν τη λήξη της διοργάνωσης- έφτανε περίπου στις 50.000 δολάρια (5 εκατ. γιεν).

«Συμμετείχα πρώτη φορά. Δε γνώριζα ότι συγκεντρώνει το ενδιαφέρον τόσων πολλών. Πιστεύω ότι πρέπει να συνεχιστούν αυτού του είδους οι εκδηλώσεις» ανέφερε η 21 ετών βασίλισσα του πορνό, Iku Sakuragi.

Η διοργάνωση ξεκίνησε το 2003 και υποστηρίζεται από την οργάνωση Japan Foundation for AIDS Prevention.

«Ποτέ δεν πίστευα ότι τα στήθη μου θα μπορούσαν να προσφέρουν κάτι στην κοινωνία» είπε από την πλευρά της στην εφημερίδα Tokyo Sports η Rina Serina.