Μια αδιανόητη περιπέτεια υγείας περνάει η 42χρονη Μισέλ Ελις από το Πλίμουθ μετά το δάγκωμα από έναν σκύλο, αναφέρει η Daily Mail.

Η 42χρονη – μητέρα τεσσάρων παιδιών – διακομίστηκε στο νοσοκομείο αρκετές ημέρες μετά το συμβάν με τους γιατρούς να την βάζουν σε τεχνητό κώμα καθώς διαπιστώθηκε ότι είχε πάθει σηψαιμία.

Όπως δήλωσε η κόρη της, η Ελις αρχικά δεν έδωσε σημασία στο δάγκωμα γιατί η πληγή ήταν πολύ μικρή, αλλά πλέον πρέπει να της ακρωτηριάσουν και τα δυο χέρια.

«Όλα συνέβησαν όταν προσπάθησε να βάλει το σκυλί σε κλουβί. Την δάγκωσε αλλά ήταν μια μικρή πληγή στο μέγεθος καψίματος από τσιγάρο» είπε η κόρη της 42χρονης, χωρίς να διευκρινίσει αν ο σκύλος ήταν ο οικογενειακός ή κάποιος άλλος.

Το σκυλί δάγκωσε την γυναίκα στις 16 Ιανουαρίου με την εισαγωγή στο νοσοκομείο να γίνεται λίγες ημέρες αργότερα με πολυοργανική ανεπάρκεια.

Τα χείλη, η μύτη και τα χέρια της 42χζρονης έγιναν μαύρα λόγω σηψαιμίας, όπως περιγράφεται στην σελίδα στο GoFundMe που έχει δημιουργήσει η οικογένεια της Ελις προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για τα προσθετικά άκρα της 42χρονης κατά την έξοδό της από το νοσοκομείο.

Στόχος της οικογένειάς είναι να συγκεντρωθούν περισσότερες από 32.000 λίρες (πάνω από 36.000 ευρώ).