Το μυστήριο και ο αποτροπιασμός καλά κρατούν στη Νέα Υόρκη από το σοκαριστικό εύρημα σε δρομάκι πίσω από κτίριο του Μπρονξ.

Δυο νεογέννητα νεκρά, τυλιγμένα σε καφέ χαρτί συσκευασίας και αφημένα σε δυσπρόσιτο σημείο.

Την ανατριχιαστική ανακάλυψη έκανε ο επιστάτης του κτιρίου, σύμφωνα με το ανακοινωθέν της αστυνομίας της Νέας Υόρκης.

«Είναι τραγικό», δήλωσε αστυνομικός σε τοπικό σταθμό, «αυτά τα αγόρια δεν είχαν ποτέ μια ευκαιρία».

Ένα από τα νεογέννητα έφερε τραύμα από τρύπημα, το οποίο θεωρούν οι αρχές ότι μπορεί να συνέβη κατά τον τοκετό. Το δεύτερο είχε πληγή στο κεφάλι και ένα μπλε κορδόνι τυλιγμένο γύρω από τον λαιμό του.

Οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται στους ενοίκους του κτιρίου, καθώς πιστεύουν πως τα νεογέννητα πετάχτηκαν από κάποιο παράθυρο. Για την ώρα δεν έχουν εντοπιστεί οι γονείς τους, όσο οι έρευνες συνεχίζονται.

Ο επιστάτης ενημέρωσε τον ένοικο Osvaldo Volquez, ο οποίος τηλεφώνησε στην αστυνομία. Ο 72χρονος είπε στη «New York Post» πως το ένα έφερε ακόμα τον πλακούντα.

Οι κηλίδες αίματος ήταν ακόμα ορατές τη Δευτέρα το απόγευμα, σε ένα δρομάκι που έχουν πρόσβαση μόνο οι κάτοικοι του κτιρίου.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, Timothy McCormack, ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου για να εξιχνιαστεί η υπόθεση. Η νεκροψία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, κι έτσι μόνο υποθέσεις μπορούν να γίνουν για τα αίτια του θανάτου των νεογέννητων…