Ένας 18χρονος πυροβολήθηκε θανάσιμα την ώρα που ήταν με τη σύντροφό του σε πάρκο της Πενσιλβάνια και απολάμβαναν τα υπέροχα χρώματα που χαρίζει στον ουρανό η δύση του ηλίου.

Οι Αρχές της πολιτείας υποπτεύονται πως ο δράστης ήταν ένας κυνηγός που είδε η νεαρή σύντροφος του θύματος εκεί κοντά.

Ο Jason Kutt καθόταν στις όχθες μιας λίμνης στο Nockamixon State Park το απόγευμα του Σαββάτου όταν τον βρήκε η αδέσποτη σφαίρα στη βάση του λαιμού του, σύμφωνα με όσα δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο εισαγγελέας της κομητείας, Matt Weintraub.

It is with extreme heavy and broken heart that we share with you the passing of our son Jason Kutt due to a gunshot…

Δημοσιεύτηκε από Ronald Kutt στις Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

«Ήταν μόνο ένα νεαρό ζευγάρι με όλη τη ζωή μπροστά τους που ήθελαν να απολαύσουν ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα», είπε ο Weintraub.

Η κοπέλα του Kutt είπε στις αρχές πως μετά τον πυροβολισμό είδε έναν άντρα ντυμένο με κυνηγητικό εξοπλισμό να στέκεται πίσω από μια πόρτα, σε έναν δρόμο μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά.

«Πιστεύω πως είτε ήταν ένα τραγικό δυστύχημα είτε ένας κυνηγός που δεν κυνηγούσε με τον τρόπο που πρέπει», δήλωσε ο εισαγγελέας. Το κυνήγι επιτρεπόταν στο πολιτειακό πάρκο τη μέρα που σκοτώθηκε ο νεαρός.

Ο Kutt μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο, ήταν ωστόσο ήδη νεκρός. «Ήταν ένα μικρό παιδί που είχε όλη τη ζωή μπροστά του», επανέλαβε ο εισαγγελέας, «δεν είχε προφανώς εχθρούς, δεν έκανε κάτι λάθος, δεν έκανε τίποτα που να επιφέρει την οργή κάποιου»…