Μια αρτιμελής κοπέλα παντρεύτηκε πρόσφατα έναν άντρα σε αναπηρικό αμαξίδιο, που πάσχει από μια βαριάς μορφής νευρο-μυϊκή πάθηση.

Κι ενώ κανονικά ένα τέτοιο γεγονός δεν αποτελεί καν είδηση, στην επικράτεια «εκείνου» του ίντερνετ έφερε κριτική και σχόλια με τη σέσουλα.

Ο 27χρονος Shane Burcaw γνωρίστηκε με την 24χρονη Hannah Aylward όταν εκείνος έπαιξε σε ένα ντοκιμαντέρ, αναγκάζοντάς τη να επικοινωνήσει μαζί του για να του πει ότι είναι αστείος και γλυκός και θέλει να τον γνωρίσει.

Αφού ερωτεύτηκαν από απόσταση, η σχέση τους προχώρησε και κατέληξαν προσφάτως να ενώσουν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Ο Shane πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία και είναι καθηλωμένος στα αμαξίδιο από τα 2 του χρόνια. Το ζευγάρι, που ζει στη Μινεσότα των ΗΠΑ, μοιράζεται κάποιες στιγμές του στο ίντερνετ μέσω του καναλιού του στο YouTube.

Όταν έπαιξαν τη μέρα του γάμου τους όμως, τα πικρόχολα σχόλια έπεσαν βροχή. Την έλεγαν χρυσοθήρα και άλλα πολλά, όλα τους κακά σχόλια. «Είναι πλούσιος τελικά;», ρώτησε κάποιος, ενώ κάποιος άλλος αποκάλεσε τον γάμο τους «κάποιο είδος φάρσας».

Η Hannah απάντησε τελικά στις πικρόχολες κριτικές με ένα post στο Instagram, λέγοντας πως δεν ενδιαφέρεται για τις απόψεις όλων των ανθρώπων.

Είπε ακόμα πως τα κακά σχόλια ξεκίνησαν από την αρχή της σχέσης τους και υπολόγιζε πως με τον γάμο τους όλοι θα έβλεπαν πως ο δεσμός και η αγάπη τους είναι γνήσια. Μάταια όμως…