Απαγόρευσαν το σεξ μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στο Μάντσεστερ

Τα νέα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό επιτρέπουν ερωτικές συνευρέσεις μόνο σε ζευγάρια που ζουν μαζί – Εκτός αν πας στο ξενοδοχείο


ΚΟΣΜΟΣ
13:29
05/08/2020
Απαγόρευσαν το σεξ μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στο Μάντσεστερ
5
loading

Τα νέα περιοριστικά μέτρα που υιοθετήθηκαν πολύ πρόσφατα στην ευρύτερη περιοχή του Μάντσεστερ, όπου και παρατηρήθηκε εκθετική αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού, έχουν και τσουχτερά πρόστιμα.

Τα μέτρα αφορούν σε 4,5 εκατ. κατοίκους και προβλέπουν πρόστιμα από 100-3.200 λίρες για όποιον παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους.

Μέσα στα περιοριστικά μέτρα συναντάμε και την απαγόρευση στο σεξ με όποιον δεν μένει μαζί σου. Αν δεν μοιράζεσαι δηλαδή το ίδιο σπίτι με τη σχέση σου, δεν μπορεί ο ένας να κοιμηθεί στο σπίτι του άλλου.

Όμως μας λέει η Daily Mail, τα πρόστιμα θα ξεκινούν από τις 100 λίρες, φτάνοντας ως και τις 3.200 σε κατά συρροή παραβάτες.

Οι συναντήσεις δύο ή περισσότερων ανθρώπων σε σπίτι απαγορεύονται πια, καθώς ο σκοπός είναι η αποτροπή του συγχρωτισμού ανθρώπων που δεν μοιράζονται την ίδια εστία. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ζευγάρια που δεν ζουν μαζί δεν έχουν πια τη δυνατότητα να συνευρίσκονται ερωτικά ή να κοιμούνται μαζί.

Οι περιορισμοί που επιβλήθηκαν στις ιδιωτικές κατοικίες, σύμφωνα με τον Independent, «καθιστούν παράνομο σε δύο ή περισσότερους ανθρώπους να συναντηθούν και να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε μορφή κοινωνικής συναναστροφής μεταξύ τους ή να επιδοθούν σε οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα μεταξύ τους».

Οι κάτοικοι του Μάντσεστερ και των γύρω περιοχών δεν έχουν πια τη δυνατότητα ούτε στον κήπο ή την αυλή του σπιτιού τους να μαζεύονται.

Ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα δεν εμπίπτουν ωστόσο στην απαγόρευση της «ιδιωτικής κατοικίας», κι έτσι τα ζευγάρια θα μπορούν να συνευρεθούν ερωτικά σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΣ

  ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΟΥΜΕ: ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΧΙ, ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΝΑΙ, ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;;;

  1. avatar Ellraiser

   Εσυ μεσα και η κοπελα εξω.....

 2. avatar Καλά άμα γίνει κάτι τέτοιο εδώ….

  ... που είμαστε και έθνος ρουφιάνων, τα ειδησεογραφικά πρακτορεία της κάθε γειτονιάς (οι γνωστές κουτσομπολες) συνέχεια θα φωνάζουν το 100.

 3. avatar Ellraiser

  Επέβαλαν το ανάποδο.
  Το σπίτι με την προσωπική φροντίδα και καθαριότητα είναι μολυσμένο.
  Ενώ το ξενοδοχείο που πάει η σάρα και η μάρα όχι.!!!!!!
  Ποια έξυπνα μυαλά κουράζονται για τέτοιες αποφάσεις που είναι εκ του πονηρού (φυσικά μόνο για αύξηση πελατών)....

 4. avatar kala sigoura

  η @@@ χτυπά ταβάνι στους ανεγκέφαλους...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει