Πλήθος αντιδράσεων προκαλεί ένα βίντεο στη δημοφιλή πλατφόρμα Tik Tok που δείχνει μία εκπαιδεύτρια πισίνας στις ΗΠΑ να πετά ένα μωρό 8 μηνών στο νερό, κατά τη διάρκεια

Το βίντεο το μοιράστηκε η ίδια η μητέρα του μωρού Κρίστα Μέιερ και έγινε άμεσα viral συγκεντρώνοντας περισσότερες από 51 εκατομμύρια προβολές στο TikTok και πάνω από 22 εκατομμύρια στο Twitter. Ωστόσο η δημοσιότητα που πήραν οι εικόνες με τον μικρό Όλιβερ να πετιέται στο νερό δεν πήραν την τροπή που θα ήθελε.

Η 27χρονη μητέρα είπε στο BuzzFeed News ότι έχει δεχθεί δεχθεί μέχρι και απειλές για τη ζωή της και κριτική ότι «προκαλεί τραύματα» στα παιδιά της.

«Πολλοί άνθρωποι βλέπουν ένα παιδί να πετιέται στο νερό και σκέφτονται “δεν είναι καλό αυτό, δεν πρέπει να το κάνεις”», είπε η 27χρονη μητέρα και συνέχισε: «Έχω δεχθεί απειλές θανάτου. Μου λένε ότι είμαι το χειρότερο είδος ανθρώπου, ότι θέτω σε κίνδυνο τα παιδιά μου, ότι τους προκαλώ τραύματα».

Να σημειώσουμε ότι στο βίντεο, η εκπαιδεύτρια πετά το παιδί στην πισίνα και αμέσως μπαίνει και εκείνη στο νερό. Στη συνέχεια κοιτά το παιδί ενώ αυτό βγαίνει στην επιφάνεια και επιπλέει ανάσκελα, και το σηκώνει κρατώντας το προσεκτικά στον ώμο της.

Η μητέρα ακούγεται να αναφωνεί για τον γιο της και να πανηγυρίζει. «Ο Όλιβερ με εκπλήσσει κάθε εβδομάδα! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει ούτε δύο μήνες και μαθαίνει τόσο γρήγορα. Είναι ένα μικρό ψάρι».

Η μητέρα επίσης υπερασπιζόμενη το βίντεο τόνισε ότι το μάθημα δεν ήταν απλά εκμάθησης κολύμβησης αλλά και επιβίωσης για βρέφη.