Ειδική μνεία στη στήριξη της Ελλάδας στην προγραμματική συμφωνία CDU-SPD

«Καταβάλλουμε προσπάθεια για τη δημιουργία γερμανοελληνικού εργαστηρίου νέων»


ΚΟΣΜΟΣ
23:39
26/11/2013
Ειδική μνεία στη στήριξη της Ελλάδας στην προγραμματική συμφωνία CDU-SPD
1
loading

Ειδική μνεία στην περαιτέρω στήριξη της μεταρρυθμιστικής προσπάθειας στην Ελλάδα μέσω της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης, γίνεται σε προσχέδιο της προγραμματικής συμφωνίας, το οποίο επεξεργάζονται οι αντιπροσωπείες της Χριστιανικής Ένωσης (CDU/CSU) και των Σοσιαλδημοκρατών (SPD).

Σύμφωνα με πληροφορίες κύκλων που συμμετέχουν στη διαπραγμάτευση, στο κείμενο αναφέρεται ότι είναι ουσιαστικής σημασίας η διαμόρφωση μίας ευρωπαϊκής κοινωνίας των πολιτών και η ανάπτυξη της πολιτικής για τη νεολαία. «Ευρωπαϊκά σχολεία, εργαστήρια νέων και μία αυξημένη κινητικότητα της νεολαίας μπορούν να συμβάλουν σε αυτό το θέμα» επισημαίνεται στο κείμενο, ενώ σε αγκύλες, δηλαδή υπό διαπραγμάτευση, υπάρχει η εξής αναφορά: «Σε αυτό το πλαίσιο καταβάλλουμε προσπάθεια για τη δημιουργία γερμανοελληνικού εργαστηρίου νέων». «Οι μεταρρυθμιστικές προσπάθειες στην Ελλάδα θα εξακολουθήσουν να στηρίζονται εταιρικά, ειδικά θα συνεχιστεί και θα αναπτυχθεί περαιτέρω η Γερμανοελληνική Συνέλευση» καταλήγει η σχετική παράγραφος.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Ομηρος ομηρόπουλος

    ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΙΣΗΣ ΤΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ !! ΑΛΕΞΗ ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΟΝΕΙΡΑ !!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει