Μία έφηβη στο Τενεσί των ΗΠΑ προχώρησε σε μια άκρως διεστραμμένη πράξη, όταν αποκεφάλισε το κατοικίδιο σκυλί της γιαγιάς της και το έβαλε σε συρταριέρα της κρεβατοκάμαρας.

Η 18χρονη Kyoko Smith στη συνέχεια αφαίρεσε την καρδιά του ζώου και την έβαλε στην κατάψυξη.

Σύμφωνα με τη New York Post, η νεαρή έστειλε επίσης αρρωστημένες φωτογραφίες του ακρωτηριασμένου ζώου σε μέλος της οικογένειάς της.

Η αστυνομία κλήθηκε σε ένα σπίτι στο νοτιοανατολικό Μέμφις στις 13 Νοεμβρίου, μία βδομάδα μετά τα 18α γενέθλια της Smith. Οι αστυνομικοί αναφέρουν ότι η 18χρονη γρήγορα παραδέχθηκε ότι είχε σκοτώσει το σκυλί, ράτσας Shih-Tzu.

Η Smith κατηγορήθηκε για δολοφονία ζώου και αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 4.502 δολαρίων. Ένας από τους όρους της εγγύησης είναι να λάβει επειγόντως επιστημονική βοήθεια.

Πριν την επόμενη εμφάνισή της στο δικαστήριο η 18χρονη θα πρέπει να αποδείξει ότι έχει ζητήσει τη βοήθεια ειδικών.

Μία γειτόνισσα, η οποία ήθελε να παραμείνει ανώνυμη, είπε στους δημοσιογράφους ότι προσφάτως είδε τη Smith να κοιτάζει επίμονα το σκυλί της.

«Τη ρώτησα “Γεια, τι γίνεται;”. Εκείνη είπε “Α, το σκυλί σου έχει κρυώσει. Το σκυλί σου έχει κρυώσει”. Αυτό είναι το μόνο που έλεγε».

Οι αστυνομικοί αναφέρουν ότι δεν είναι ξεκάθαρο τι οδήγησε την έφηβη να σφαγιάσει το αγαπημένο κατοικίδιο της γιαγιάς της.