Ο Τραμπ βάζει πωλητήριο στο πολυτελές ξενοδοχείο του στην Ουάσιγκτον

«Ο κόσμος δεν εγκρίνει να βγάζουμε τόσα χρήματα από αυτό»


ΚΟΣΜΟΣ
5:22
26/10/2019
Ο Τραμπ βάζει πωλητήριο στο πολυτελές ξενοδοχείο του στην Ουάσιγκτον
2
loading

Το Διεθνές Ξενοδοχείο Τραμπ, που στεγάζεται σε ένα ιστορικό κτίριο στο κέντρο της Ουάσιγκτον, δυο βήματα από τον Λευκό Οίκο, μπορεί σύντομα να αλλάξει χέρια.

Ο Οργανισμός Τραμπ εξετάζει την πιθανότητα να παραχωρήσει το μισθωτήριο του κτιρίου, εν μέσω των συνεχιζόμενων επικρίσεων περί σύγκρουσης συμφερόντων του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με τον Έρικ Τραμπ, τον έναν από τους γιους του Ρεπουμπλικανού προέδρου και αντιπρόεδρο του Οργανισμού Τραμπ, έχει ανατεθεί σε μια κτηματομεσιτική εταιρεία να εξετάσει το θέμα. «Από την ώρα που ανοίξαμε τις πύλες μας, δεχτήκαμε πολλές προτάσεις για το ξενοδοχείο αυτό και είμαστε πάντα διατεθειμένοι να μελετήσουμε διάφορες επιλογές», είπε στην εφημερίδα Wall Street Journal.

Ο Έρικ Τραμπ άφησε να εννοηθεί ότι η πώληση μπορεί να συνδέεται με τις επικρίσεις που δέχεται ο πατέρας του, ο οποίος κατηγορείται ότι έχει όφελος από το ξενοδοχείο επειδή, λόγω της προεδρικής ιδιότητάς του, ξένες αντιπροσωπείες ενθαρρύνονται να μένουν εκεί όταν επισκέπτονται την Ουάσιγκτον. «Ο κόσμος δεν εγκρίνει να βγάζουμε τόσα χρήματα από αυτό το ξενοδοχείο, επομένως θα ήμασταν έτοιμοι να το πουλήσουμε», πρόσθεσε.

Ο Οργανισμός Τραμπ υπέγραψε το 2013 μισθωτήριο συμβόλαιο διάρκειας 60 ετών με την General Services Administration, την υπηρεσία που διαχειρίζεται τα ιστορικά κτίρια του ομοσπονδιακού κράτους, προκειμένου να μετατρέψει το πρώην γενικό επιτελείο σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Το ξενοδοχείο άνοιξε τις πόρτες του το φθινόπωρο του 2016, λίγες ημέρες πριν εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ.

Η WSJ ανέφερε ότι οι Τραμπ ζητούν περισσότερα από 500 εκατομμύρια δολάρια για τα δικαιώματα του ξενοδοχείου.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Μαπας μεγάλος

    Γιατί δεν κάνει το ίδιο καί στην Τουρκία για να μη κατηγοριτε για συναλλαγές με τον Ερντογάν;

  2. avatar Μας κουφανε πάλι ο Τραμπας με την ευαισθησία του

    Αυτός ο άνθρωπος είναι ο μεγαλύτερος πολέμιος του χρήματος. Αλλά με τόσο συμφέρουσα πρόταση λύγισε το πουλάει για μερικά ψωροεκατομμύρια δολάρια.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει