Ένα πολύ παράξενο περιστατικό συνέβη στο κατάστημα τροφίμων «Αlbertson» στην Οδησσό, του Τέξας. Ένας έφηβος έφτυσε μέσα σε ένα μπουκάλι με τσάι και το έβαλε πάλι πίσω στο ράφι. Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν την αηδιαστική πράξη του νέου που άφησε έκπληκτους ακόμα και τους αστυνομικούς όταν το είδαν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δικτύου CBS 7, ο έφηβος ανέφερε στον διευθυντή ασφαλείας πως το ξαναέβαλε πίσω επειδή δεν ήταν «καθαρό». Οι υπεύθυνοι του καταστήματος έσπευσαν να ανακοινώσουν δημόσια πως φροντίζουν πάντα για την ασφάλεια των πελατών και πως η ποιότητα των προϊόντων τους είναι το πιο σημαντικό τους μέλημα. «Δεν έχει ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο» δήλωσε χαρακτηριστικά η υπεύθυνη επικοινωνίας, Nancy Sharp ενώ παράλληλα προέτρεψε τους πελάτες να ελέγχουν πάντα τις ταινίες ασφαλείας των τροφίμων και να βεβαιώνονται ότι είναι άθικτες.

Ο νεαρός κατηγορείται για αλλοίωση προϊόντος που αποτελεί κακούργημα δευτέρου βαθμού, στην πολιτεία του Τέξας.

Το περιστατικό δεν είναι το μοναδικό και ίσως μιλάμε πια για μια νέα, ακραία μόδα. Πρόσφατα, μια έφηβη είχε γλύψει ένα παγωτό και το είχε επανατοποθετήσει στο ράφι.  Το βίντεο με την αηδιαστική πράξη της είχε γίνει viral και είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.