Ένα 2χρονο αγοράκι εντοπίστηκε νεκρό στο SUV ενός γείτονά του, μία μέρα αφότου εξαφανίστηκε, βυθίζοντας σε πένθος το Τέξας.

Ο μικρούλης Σάρμπες Γκουρούνγκ εξαφανίστηκε την Τρίτη (02.07.2019) από το σπίτι του στο Τέξας. Αμέσως, η οικογένεια ενημέρωσε τις Αρχές, που σήμαναν συναγερμό για την εξαφάνιση του. Περισσότερα από 200 άτομα ξεκίνησαν να ψάχνουν το 2χρονο αγόρι.

Δυστυχώς, την επόμενη μέρα το άψυχο σώμα του παιδιού εντοπίστηκε στο SUV μιας οικογένειας που έμενε κοντά στο σπίτι του. Ο 2χρονος βρέθηκε από ένα άλλο παιδί, το οποίο άνοιξε το αμάξι, καθώς η οικογένεια ετοιμαζόταν για διακοπές.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, το παιδί δεν έφερε τραύματα στο σώμα του και όλα δείχνουν ότι πέθανε από υπερβολική ζέστη μέσα στο αμάξι. Κανείς δεν γνωρίζει πώς το παιδί βρέθηκε μέσα στο αμάξι.

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Η οικογένεια είναι συντετριμμένη. Ψυχολόγοι βοηθούν την μητέρα η οποία έπαθε κρίση πανικού μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό. Δεν είναι ώρα να υψώσουμε το δάχτυλο ή να κατηγορήσουμε κάποιον. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να γιατρευτούμε» ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.