Μέι: Οι πολίτες θέλουν από τα κόμματα να ολοκληρώσουν το Brexit

«Γιατί δεν παραιτείσαι;» φώναξε κάποιος σε ομιλία της Βρετανίδας πρωθυπουργού


ΚΟΣΜΟΣ
19:20
03/05/2019
Μέι: Οι πολίτες θέλουν από τα κόμματα να ολοκληρώσουν το Brexit
1
loading

Τα αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών στα τοπικά συμβούλια δείχνουν ότι οι ψηφοφόροι θέλουν από τα δύο κυρίαρχα πολιτικά κόμματα να ολοκληρώσουν το Brexit, δήλωσε η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι σε ομιλία της σε συνέδριο των Συντηρητικών της Ουαλίας που πραγματοποιείται στο Χλαγκόχλεν, και χαρακτήρισε δύσκολες τις στιγμές που περνά το κόμμα.

Η Τερέζα Μέι ευχαρίστησε τους συμβούλους που χάνουν πλέον τις έδρες τους, αναγνωρίζοντας ότι δεν είναι αυτοί οι υπαίτιοι της ήττας τους, και ότι γνωρίζει από την δική της εμπειρία ως συμβούλου κατά το παρελθόν, το πόσο σκληρά έχουν εργαστεί.

«Είναι μία δύσκολη στιγμή για το κόμμα μας και τα αποτελέσματα αυτών των εκλογών είναι ένα σύμπτωμα. Έχουμε το προνόμιο να κυβερνάμε την χώρα σε μία πολύ σημαντική στιγμή και έχουμε την ευθύνη να ολοκληρώσουμε κάτι πραγματικά ιστορικό. Αυτό που είναι σημαντικό και ιστορικό είναι σπάνια απλό και ξεκάθαρο. Αλλά νομίζω υπήρξε ένα απλό μήνυμα από τις χθεσινές εκλογές τόσο για εμάς όσο και για το Εργατικό κόμμα: προχωρήστε και ολοκληρώστε το Brexit» δήλωσε στην ομιλία της η πρωθυπουργός.

Λίγο πριν ξεκινήσει την ομιλία της, η Τερέζα Μέι αποδοκιμάσθηκε από κάποιον που βρισκόταν στο ακροατήριο και της φώναξε «γιατί δεν παραιτείσαι; Δεν σε θέλουμε». Και έτσι η Μέι άνοιξε την ομιλία της με μία απάντηση. «Είναι ωραίο που επιστρέφω και πάλι στη βόρεια Ουαλία. Έχω να πω από την εμπειρία μου στη βόρεια Ουαλία ότι όλοι όσοι συναντώ εδώ είναι πολύ φιλικοί» και κέρδισε κάποια χειροκροτήματα από το ακροατήριο.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
 1. avatar Stateless

  Μεταβολή των κομμάτων από τις προηγούμενες εκλογές.
  UKIP (ultra brexit) -70%
  CON (hard brexit) -25%
  LAB (sneaky brexit) -10%
  LD (remain) +110%
  GRN (remain) +550%
  Δηλαδή αυτό κατάλαβε η May από αυτές τις εκλογές? Πόσο χαζή γυναίκα? Βασικά τυφλή αφού δεν βλέπει ότι τα remain κόμματα όπως οι liberals διπλασιασαν και οι πράσινοι πενταπλασιασαν τις θέσεις τους ενώ τα brexit κόμματα έχασαν αρκετές!!!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει