Πυροσβέστες έσωσαν γυμνό άνδρα από οίκο ανοχής που πήρε φωτιά

Οι διασώστες βρέθηκαν μπροστά σε ένα απρόσμενο θέαμα


ΚΟΣΜΟΣ
12:08
22/02/2019
Πυροσβέστες έσωσαν γυμνό άνδρα από οίκο ανοχής που πήρε φωτιά
3
loading

Πυροσβέστες βρέθηκαν μπροστά σε ένα «ασυνήθιστο» θέαμα όταν κλήθηκαν να διασώσουν έναν γυμνό άνδρα από οίκο ανοχής που είχε πάρει φωτιά.

Σε φωτογραφίες που απεικονίζουν το περιστατικό στην πόλη του Μάντσεστερ της Βρετανίας, φαίνεται ο άνδρας να καλύπτει την «επίμαχη» περιοχή του, όπως σκαρφαλώνει από το παράθυρο του σπιτιού που βρισκόταν.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, πέντε πυροσβέστες έσπευσαν για να διασώσουν τον άτυχο άνδρα που πιάστηκε εξαπίνης. Οι τέσσερις παρέμειναν στο έδαφος, ενώ ο ένας σκαρφάλωσε στη σκάλα για να τον βοηθήσει.

Η συγκεκριμένη περιοχή του Μάντσεστερ είναι γνωστή για τις «υποδομές διασκέδασης για ενηλίκους» που διαθέτει, γεγονός που δικαιολογεί και την επιλογή του άνδρα.

Μόλις οι διασώστες κατέβασαν τον άνδρα από το παράθυρο, οι αστυνομικοί τον έθεσαν υπό κράτηση με βάση τον νόμο για την πνευματική υγεία.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Βασίλης φυμ

    Τελικά πρόλαβε να κάνει τίποτα ή έμεινε με την όρεξη?? Το θερμόμετρο πρέπει να έφτασε στα ύψη!! Λιωσανε!!

  2. avatar SER 30

    '' Πυροσβέστες βρέθηκαν μπροστά σε ένα «ασυνήθιστο» θέαμα όταν κλήθηκαν να διασώσουν έναν γυμνό άνδρα από οίκο ανοχής που είχε πάρει φωτιά. '' ΡΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΠΙΤ ΒΛΑΚΕΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ? ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ ΘΕΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΥΜΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΣΕ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ ΑΞΑΦΝΑ ΜΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ? ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΩΡΕ ? ΑΝ ΗΤΑΝΕ ΜΕ ΠΑΛΤΟ ΣΚΟΥΦΟ ΓΑΛΟΤΣΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΘΕΑΜΑ ? ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΩΤΕΡΟ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ . ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΣΩΣΤΟ ΤΙΤΛΟ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ .

  3. avatar Χαχα

    Και κάνουμε για την σωματική υγεία ;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει