Στη σύλληψη μιας γυναίκας υπαλλήλου τράπεζας, ηλικίας 29 ετών, για υπεξαίρεση χρημάτων από καταθέσεις πελατών, προχώρησαν οι Αρχές της Βουλγαρίας. Το ακριβές ποσό των χρημάτων που η κατηγορούμενη κατάφερε να αποσπάσει εξακολουθεί να διερευνάται, καθώς αυτό συνέβαινε για μεγάλο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολος ο ακριβής καθορισμός του ποσού. Ωστόσο, υπολογίζεται στα 400.000 λέβα, δηλαδή περίπου 205 χιλιάδες ευρώ.

Η υπόθεση που έγινε στη Νόβα Ζαγόρα διερευνάται από την Αστυνομία στο Σλίβεν. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το υπουργείο Εσωτερικών της Βουλγαρίας ανακοίνωσε ότι βρέθηκαν χρήματα και αντικείμενα σχετικά με την υπόθεση, στη διάρκεια των ερευνών που πραγματοποιήθηκαν.

Η συλληφθείσα απουσίαζε συχνά τις τελευταίες εβδομάδες από την εργασία της, ταξίδευε στο εξωτερικό και ήταν σχεδόν αδύνατο να επικοινωνήσουν στελέχη της τράπεζας μαζί της. Την ημέρα της σύλληψής της, είχε κληθεί στο υποκατάστημα της τράπεζας που εργαζόταν, για να της επιδοθεί η εντολή απόλυσης. Στη συνέχεια συνελήφθη, γράφουν βουλγαρικές εφημερίδες.

Η έρευνα για την υπόθεση άρχισε την περασμένη εβδομάδα, έπειτα από καταγγελία πελατών της τράπεζας στην Αστυνομία.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.