Η Scarlet Benjamin είναι 11 μηνών. Γεννήθηκε πρόωρα και στο διάστημα που βρισκόταν στην εντατική μονάδα νεογνών προσβλήθηκε από μια βακτηριακή λοίμωξη. Η φαρμακευτική αγωγή που της χορηγήθηκε για την αντιμετώπιση της λοίμωξης της προκάλεσε σοβαρό πρόβλημα στην ακοή.

Εδώ και μήνες οι γονείς της προσπαθούσαν να βρουν μια λύση ώστε να μπορέσει επιτέλους η μικρή να ακούσει.

«Τους τελευταίους 8 μήνες πηγαινοερχόμαστε στο Άθενς, στο Μίλετζβιλ και την Αουγκούστα για να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει με την ακοή της. Κανένας δεν μπορούσε να διαβάσει καλά τις ακτινογραφίες της», είπε η μητέρα της Carol Benjamin στον τηλεοπτικό σταθμό Fox 5 Atlanta.

Η Πέμπτη 10/1 ήταν μια πολύ σημαντική ημέρα για τη μικρή και την οικογένειά της, καθώς έφτασε η στιγμή να δοκιμάσει τα νέα βοηθήματα ακοής που της τοποθετήθηκαν.

Και το αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό και συγκινητικό. Όταν η Scarlet άκουσε τις φωνές της αδερφής της και της μητέρας της άρχισε να γελάει με την ψυχή της και να ουρλιάζει από χαρά την ώρα που η μητέρα μετά βίας μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Ήταν μια μακρά και συναισθηματική εμπειρία. Αντιδρούσε στους περισσότερους ήχους οπότε, σκεφτήκαμε, ότι μπορεί να ακούσει αρκετά καλά. Μετά από αυτό που είδα σήμερα με τα ίδια μου τα μάτια, τελικά δεν ήταν τόσο καλά όσο πιστεύαμε. Τα βοηθήματα ακοής κάνουν πραγματικά τεράστια διαφορά!», έγραψε περιχαρής η μητέρα της στο Facebook για να προσθέσει: «Όπως και να χει χαρείτε μια από τις απολύτως καλύτερες ημέρες της ζωής μας. Εν τω μεταξύ κλαίω, κλαίτε, όλοι κλαίνε».