Ο μικρός ήρωας του βίντεο, ονομάζεται Jax, είναι από το Λονδίνο και απ’ ότι φαίνεται λατρεύει τον Spiderman. Τουλάχιστον αυτό μπορεί να συμπεράνει κανείς βλέποντάς τον να φορά την ενδυμασία του δημοφιλούς ανθρώπου-αράχνη και να προσπαθεί να τον μιμηθεί.

Μόνο που υπάρχει ένα πρόβλημα. Υποτίθεται ότι ο Spiderman σκαρφαλώνει παντού, ακόμα και στα πιο ψηλά κτήρια, χωρίς την παραμικρή υποψία φόβου.

Κάτι που απ’ ότι φαίνεται δεν ισχύει στην περίπτωση του μικρού ήρωα, ο οποίος έχει σκαρφαλώσει σε ράφια του σπιτιού και ψάχνει τρόπο για να κατέβει από αυτά.

«Τι κάνεις εκεί πάνω;» τον ρωτά η μητέρα του. «Εμμ… τίποτα;», της απαντά κομπιάζοντας. «Τι σου έχω πει για το σκαρφάλωμα;», τον ρωτά. O γλυκύτατος πιτσιρικάς που δεν αντέχει τα ύψη την παρακαλά να τον κατεβάσει από τα ράφια. «Πιστεύεις ότι ο Άγιος Βασίλης θα χαρεί με αυτά που κάνεις;», τον ρωτά. Ο μικρός συνεχίζει να την παρακαλά να τον κατεβάσει κάτω, αλλά εκείνη επιμένει πως δεν πρόκειται να το κάνει προτού πάρει το μάθημά του.

Το βίντεο κλείνει με τον μικρό σε κατάσταση απόγνωσης να φωνάζει στη μητέρα του να τον κατεβάσει από τα ράφια. Δεν ακούσαμε βέβαια να εκστομίζει το κλασσικό «δεν θα το ξανακάνω», οπότε ίσως έμεινε λίγο ακόμα γραπωμένος από τα ράφια. Το αν πήρε ή όχι το μάθημά του δεν το γνωρίζουμε, αυτό όμως που σίγουρα έμαθε ο πιτσιρικάς είναι ότι η στολή του υπερ-ήρωα δεν συνοδεύεται από υπερφυσικές δυνάμεις…