Για… εξαφάνιση της συντρόφου του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ-Ουν, κάνουν λόγο τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, επισημαίνοντας ότι η νεαρή πρώην τραγουδίστρια δεν έχει εμφανιστεί πουθενά τον τελευταίο μήνα, προβαίνοντας μάλιστα σε πολλές εικασίες για το μυστήριο, όπως αναφέρουν, που καλύπτει την υπόθεση.

Το καλοκαίρι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, εξέπληξε τους πάντες όταν ανακοίνωσε τον γάμο του με μία μυστηριώδη γυναίκα. Για πρώτη φορά τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Βόρειας Κορέας, που μεταδίδουν ελάχιστες ειδήσεις, επιβεβαίωσαν ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν παντρεύτηκε, καθώς μετέδωσαν ότι παρακολούθησε τα εγκαίνια ενός πάρκου διασκέδασης «μαζί με την γυναίκα του Ρι Σολ Τζου».

Ωστόσο, δεν έγινε γνωστό πότε ακριβώς έγινε ο γάμος του ηγέτης της Βόρειας Κορέας και πέπλο μυστηρίου καλύπτει την ταυτότητα της συζύγου του.

Οι εικασίες δίνουν και παίρνουν για την τύχη της Ρι Σολ Τζου, μερικές εκ των οποίων κάνουν λόγο για εγκυμοσύνη, ενώ άλλες αναφέρουν ότι ενδεχομένως να έχει απαγορευθεί στη νεαρή κοπέλα να κάνει δημόσιες εμφανίσεις.