Τι άλλο θα κάνει πια η λεγόμενη «Octomum» Nadya Suleman, η 37χρονη που έγινε διάσημη πριν από τρία χρόνια όταν έφερε στον κόσμο 8άδυμα. Συμμετέχοντας σε Drag Queen show στη Νέα Υόρκη, η γυναίκα έκανε πως θήλαζε δύο πλαστικά μωρά και έριξε βότκα στο στόμα του ενός.

Στο νυχτερινό κέντρο XL προβλήθηκε και μέρος από την πορνογραφική της ταινία, ενώ το κοινό ζητωκραύγαζε.

Είναι το τελευταίο θλιβερό κεφάλαιο στην ιστορία της, ενώ οι καταγγελίες για ανοχή της σε κακοποίηση των παιδιών της απορρίφθηκαν από το δικαστήριο λόγω ανεπαρκών στοιχείων.

Στη δικαιοσύνη προσέφυγαν δύο γυναίκες που είχαν αναλάβει τη φροντίδα των παιδιών της 37χρονης, και οι οποίες ειδοποίησαν τις αρχές προστασίας παιδιών για να καταγγείλουν την κακοποίηση.

Η Suleman έκανε λόγο για ψέματα.

Οι πρώην νταντάδες είχαν πάντως πει πως δεν κακοποιούσε η ίδια τα παιδιά της αλλά έδειχνε ανοχή. «Ένα από τα αγόρια έπαιρνε ην αδελφή του και την πήγαινε σε άλλο σημείο του σπιτιού όπου την άγγιζε», υποστήριξαν. «Εκείνη (η Suleman) δεν έκανε τίποτα, ‘Όλα καλά, μην ανησυχείτε’, ήταν η απάντησή της».

Οι νταντάδες υποστήριξαν επίσης πως τα έξι μεγαλύτερα παιδιά- ηλικίας από έξι έως 11 ετών- κακοποιούσαν σωματικά τα οκτάδυμα που συχνά είχαν μελανιές και μαυρισμένα μάτια.

Επίσης κατηγόρησαν τη Suleman πως έδενε τα οκτάδυμα στις κούνιες τους για να μην μπορούν να βγουν και πως μπλόκαρε την πόρτα με μία καρέκλα για να μην μπορούν να την ανοίξουν όσο εκείνη ξεκουραζόταν.

Οι δύο γυναίκες είπαν πως έλυσαν τη σιωπή τους γιατί η κακοποίηση κλιμακωνόταν. «Νιώθω πως τα παιδιά είναι σε κίνδυνο, θα πάθουν κάτι αν δεν γίνει κάτι γι’ αυτά», είπε η μία από τις πρώην νταντάδες.

Οι δυο τους είχαν στείλει και ανώνυμα γράμματα σε όλους τους γείτονες της Suleman απευθύνοντας έκκληση να βοηθήσουν και να καλέσουν την πρόνοια στο σπίτι της 37χρονης. «Τα οκτάδυμα δεν είναι ασφαλή», ανέφεραν στο γράμμα.

Ένας πρώην γείτονάς της είπε στο CBS: «Η Nadya εμφανιζόταν αλλιώς στην τηλεόραση αλλά εμείς τα βλέπαμε όλα από πρώτο χέρι και ξέραμε πως η πραγματικότητα ήταν διαφορετική. Ακούμε πώς μιλά στα παιδιά της. Είναι λεκτική κακοποίηση».