Ο Τζόρνταν Παρκ έχει ψύχωση με την Κιμ Καρντάσιαν. Μέχρι σήμερα έχει ξοδέψει 145.000 ευρώ για να υποβληθεί σε περισσότερες από 80 αισθητικές επεμβάσεις τα τελευταία 8 χρόνια ώστε να μοιάσει στην Αμερικανίδα τηλεπερσόνα.

Ο 27χρονος από το Ντάντλεϊ, των Δυτικών Μίντλαντς, δηλώνει γκέι και εθισμένος στις πλαστικές επεμβάσεις.

Πρόσφατα πέρασε μια πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του καθώς η επέμβαση που πραγματοποίησε σε κλινική της Κωνσταντινούπολης για να αποκτήσει τους ευμεγέθεις γλουτούς της Κιμ, δεν πήγε καλά, καθώς υπέστη νέκρωση.

«Κοίταζα τα οπίσθιά μου και υπήρχε διαρροή. Μια τεράστια τρύπα εμφανίστηκε στο δεξί οπίσθιο που ήταν γεμάτο πύον. Ο πόνος ήταν ανυπόφορος και παρότι στην αρχή μου είπαν πως είναι κάτι φυσιολογικό, αργότερα διαγνώστηκα με νέκρωση και χρειάστηκε να πάρω αντιβιοτικά για καιρό», θυμάται εξιστορώντας την περιπέτεια που βίωσε στους 129.000 ακολούθους του στο Instagram.

To πάθημα, πάντως, δεν του έγινε μάθημα, καθώς μετά την ανάρρωσή του,  επέστρεψε στην Τουρκία, αυτή τη φορά σε κλινική της Σμύρνης, για να υποβληθεί εκ νέου σε βραζιλιάνικη ανόρθωση γλουτών. Αυτή τη φορά η επέμβαση πήγε καλά και ο ίδιος δηλώνει χαρούμενος από το αποτέλεσμα. Συνολικά οι δύο αυτές πλαστικές κόστισαν πάνω από 12.000 δολάρια. Ο 27χρονος πάντως δηλώνει πως θα συνεχίσει να υποβάλλεται σε επεμβάσεις αισθητικής μέχρι να αποκτήσει τα τέλεια οπίσθια. «Στόχος μου είναι μια μέρα να αποκτήσω οπίσθια τα οποία θα ζηλεύει η Κιμ Καρντάσιαν. Δεν έχω καμία πρόθεση να σταματήσω να τελειοποιώ το σώμα μου», λέει χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας τονίζει πως είναι κατά της τοποθέτησης εμφυτευμάτων στα οπίσθια λέγοντας πως «αν μπορούσα να γυρίσω πίσω το χρόνο δεν θα το έκανα (δεν θα έβαζα εμφυτεύματα)».