Τη στιγμή που οι περισσότεροι αναζητάμε τρόπους για να… ζεσταθούμε πιο φθηνά το χειμώνα, υπάρχουν άνθρωποι που παραγγέλνουν ηλεκτρική σκούπα από χρυσό 24 καρατίων!

Η ταπεινή σκουπίτσα είναι ένα από τα εξωφρενικά γκάτζετ που πωλούνται σε εξίσου εξωφρενικές τιμές και απευθύνονται σε εξωφρενικά πλούσιους.

Η σκούπα κοστίζει 1 εκατομμύριο ευρώ (!!!) και κυκλοφορεί στον περιορισμένο αριθμό των 100 κομματιών. Ανάμεσα στα υπόλοιπα αντικείμενα «του πόθου» ξεχωρίζει το ιπτάμενο, διθέσιο χόβερκραφτ, για ιδιωτική χρήση σε λίμνες και ποτάμια, στην φιλική τιμή των 220.000 ευρώ και το σκάφος σε σχήμα ντόνατ στις 30.000 ευρώ.

Όσο για τη «ναυαρχίδα» των εξωφρενικών γκάτζετ, δεν είναι άλλη από το φορητό νησί με διάμετρο 100 μέτρων, πισίνα, ξενοδοχείο και ελικοδρόμιο. Το υπέροχο αυτό νησί, που μπορεί να ταξιδεύει στις θάλασσες και να αράζει όπου θέλει ο ιδιοκτήτης του, γίνεται δικό σας με 140 εκατομμύρια ευρώ.

Αν αυτά σας φαίνονται πολύ ακριβά, υπάρχει και η σούπερ λειτουργική και αναπαυτική πολυθρόνα-γραφείο, η οποία κοστίζει μόλις 9000 ευρώ και εξασφαλίζει άνεση και αποδοτικότητα στη δουλειά σας.

Τα συγκεκριμένα προϊόντα διατίθενται στην ιστοσελίδα Firebox, η οποία ειδικεύεται σε τέτοιου είδους «κουλά» αντικείμενα.